Reacties voor: Actie: win het boek ‘Ontdek de iPad 2’

Het boek 'Ontdek de iPad 2' gaan we verloten onder onze lezers. De uitgever heeft 12 exemplaren beschikbaar gesteld van dit boek, dat gericht is op beginners die iOS nog niet zo goed kennen.
Lees het complete artikel → Actie: win het boek ‘Ontdek de iPad 2’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Geen idee waar ik het bericht moet achterlaten waarom ik graag dit boek wil hebben, maar bij deze doe ik het hier:

    Zelfs mijn moeder pakt tegenwoordig onze iPad 2, ze vindt hem fantastisch, echter vraagt me de oren van m’n hoofd over van alles en nog wat. Ik denk dat zij dit boek heel goed kan gebruiken, mede omdat ik soms een beetje chagrijnig reageer. Nu kan ze zelf de antwoorden in alle rust opzoeken en kijken wat er gebeurd, wat een rust gaat dat opleveren voor mij!

  2. Ik heb de pagina ge’liked’, maar kan geen bericht achterlaten, klopt dat?

  3. Pfff…nee dank je, ik gebruik liever echt toiletpapier 😉

  4. Ik heb hetzelfde probleem.

    Ik heb nu ook een tijdje een iPad2 en heb het gevoel dat ik de mogelijkheden minimaal benut. Met behulp van het boek zou ik hier meer uit kunnen halen.

  5. ja zelfde hier, ik heb de page ge”liked” maar kan nergens het bericht kwijt…..

  6. Hallo,

    Ik zou ook graag in aanmerking willen komen voor dit boek. Ook ik kan geen bericht achterlaten vandaar dat ik het maar op deze manier doe.

    Ben sinds een week een trotse ipad2 bezitter maar heb er totaal geen kaas van gegeten wat ik er allemaal mee kan doen en welke apps ik absoluut er op moet zetten. Ben een leek wat dat betreft. Ook hoe ik mijn ipodmuziek moet sychroniseren is erg lastig. Graag zou ik doormiddel van dit boek meer kunnen doen met mijn ipad.

  7. Mijn ouders, beide 70+, hebben nu al enige tijd een iPad en zouden erg geholpen zijn met een Nederlandstalig boek over de iPad.

  8. misschien kan ik hiermee m’n vrouw overtuigen dat het zinvol is ook ook nog een iPad2 te kopen bij de overige fruitmand die ik heb verzameld 😀

  9. Om te zorgen dat mijn vrouw mijn hulp niet nodig heeft met de ipad.

    Eens kijken of ik geluk heb.

  10. Vreemd, er zijn al 24 mensen die het wél is gelukt om te reageren. Hier zie je de al geplaatste reacties: Facebook-post. Maar we zullen uit de reacties die hier geplaatst zijn ook een greep doen.

  11. Ik zit helemaal niet op facebook, dus kan ook niet “liken”

    Ik wil dit boek voor mijn vader aanvragen. Hij is ruim in de 60 en heeft enorm veel moeite het apparaat onder de knie te krijgen. Zelf het mute knopje aan de zijkant vind hij al ingewikkeld. Gezien het feit dat hij regelmatig naar het ziekenhuis moet en dus de ipad meeneemt, is het handig als hij ook eens een boek erbij heeft en beter leert begrijpen wat je allemaal met de ipad aankunt.

    Een prima motivatie lijkt me.

    gr,
    Dennis

  12. Stapel verliefd ben ik op mijn ipadje-2, maar ze is nog geen ” open boek” voor me:)….er valt zeer zeker nog heel wat aan haar te ontdekken, maar hoe?
    Wie het weet, mag het zeggen!!!!!!!

  13. Morgen komt m’n Ipad 2, ik kan dus wel wat hulp gebruiken! Ben ook nog een noob op social media dus misschien staan er hierover ook tips in het boek

  14. Zou vreselijk graag dat boek hebben. Lees elke dag alles wat iPhone en iPad betreft en ben verslaafd aan iPhoneclub maar meestal gaat het compleet boven mijn pet en ben vooral jaloers op wat de jongens allemaal kunnen met ons apparaat. Ikstuur het dan door naar mijn emailadres in de hoop dat ik het later begrijp. Succes met de club ik vind jullie geweldig.

  15. Deze week ‘krijgen”we van onze werkgever de Ipad2 ik ben helemaal niet bekend met apple producten dus enige uitleg zou voor mij wel handig zijn. Als het beter werkt dan windows ben ik een blij mens #toekomstigeapplefan?

  16. Hoi, heeft iemand het boek al ontvangen? Ik nog niet.

  17. De uitslag staat vanaf vandaag op onze Facebook-pagina. Omdat niet iedereen erin slaagde om via Facebook te reageren zal ik hier ook twee willekeurige mensen uitkiezen die de moeite hadden genomen om te zeggen waarom ze het boek willen: Dennis en Weegschaaltje. Ze krijgen een mailtje toegestuurd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.