Actie: win het boek ‘Ontdek de iPad 2’

Het boek 'Ontdek de iPad 2' gaan we verloten onder onze lezers. De uitgever heeft 12 exemplaren beschikbaar gesteld van dit boek, dat gericht is op beginners die iOS nog niet zo goed kennen.

ontdek de ipad 2Een paar dagen geleden verscheen op iPadclub een review van het boek ‘Ontdek de iPad 2’. De uitgever heeft 12 exemplaren van dit boek beschikbaar gesteld om te verloten aan onze lezers. Ken je iemand die dringend een boek nodig heeft om de iPad te leren kennen, of heb je zelf nog wel wat extra uitleg nodig? ‘Ontdek de iPad 2′ legt bijna alles uit, vanaf het opladen van je iPad tot het terugzetten van de iPad naar fabrieksinstellingen. Binnenkort zullen we op iPadclub nog meer boeken over de iPad gaan reviewen, zodat je een betere indruk krijgt wat voor beginners nu het meest ultieme boek is om aan te schaffen.


Hoe maak je kans op zo’n boek?

  1. Simpel: ‘like’ ons op Facebook
  2. En laat een bericht achter op onze Wall, waarin je in het kort vertelt waarom je graag dit boek wilt hebben

Update: je hebt tot 30 juni 2011 23:59 uur de tijd om te reageren.

Het is de eerste keer dat we een dergelijke verloting organiseren, dus voor ons is het afwachten hoe massaal jullie reageren en dit waarderen. Mocht het bevallen, dan zullen we het vaker doen.

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.