Acme Charge Case

iPhone 6-case heeft verborgen Lightning-kabel

De Acme Made Charge Case is een iPhone 6-hoes met een verborgen Lightning-kabel. Zo heb je altijd een snoertje bij de hand.

Acme Charge CaseDe Acme Made Charge Case heeft een verborgen vakje. Achterop deze iPhone 6-hoes zit een langwerpige opening, waarachter een Lightning-kabel zit verborgen. Op deze manier zorgt de case ervoor dat je de iPhone altijd aan een usb-poort kunt hangen, zonder dat je een losse kabel bij je hoeft te steken.

De usb-kabel achterin de Charge Case heeft een dunnere usb-aansluiting, waardoor de case niet dikker dan nodig is. De case maakt je iPhone 14 millimeter dik – zonder hoes is je iPhone 7,1 millimeter dik. Ondanks het bijzondere kabelontwerp, is het Lightning-snoer gecertificeerd door Apple. Je bent er daarmee van verzekert dat de kabel goed werkt. Sommige niet-gecertificeerde kabels werken niet correct onder iOS 7 en nieuwer.

Acme Charge Case 2

Het klepje waar de Lightning-kabel achter verborgen zit kan je iPhone ook omhoog houden. Hierdoor blijft hij staan terwijl je bijvoorbeeld iets leest of als je een film kijkt.

Je kunt de Acme Made Charge Case op Kickstarter bestellen voor 35 dollar. Vroege vogels zijn met een donatie van 25 dollar al klaar. Het project moet uiteraard wel succesvol worden afgesloten om de iPhone-hoes op de markt te krijgen, maar de norm hiervoor is vrij laag: de makers willen in een maand tijd slechts 5.000 dollar inzamelen. De case is beschikbaar zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2014, 21:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.