Serious-Request-2015

Zo volg en steun je Serious Request 2015 op iPhone, iPad en Apple TV

3FM Serious Request barst vandaag los in Heerlen. Als je geen tijd hebt om naar Limburg af te reizen, kun je de actie ook volgen en steunen via iPhone, iPad en Apple TV.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Serious-Request-2015

Vanavond kijkt een groot deel van Nederland mee naar het sluiten van een deur van een glazen huis in Heerlen. 3FM-dj’s Domien Verschuuren, Paul Rabbering en Giel Beelen sluiten zichzelf zes dagen lang op voor het goede doel. Met deze apps volg je Serious Request, en kun je ook direct doneren.


Ieder jaar kiest het radiostation samen met het Rode Kruis een ander goed doel om aandacht voor te vragen. Dit jaar zijn dat jongeren in conflictgebieden, die weinig kans hebben op scholing. 3FM zamelt geld in voor deze generatie van de toekomst. Net zoals voorgaande jaren eten de drie dj’s zes dagen niet. Ze zullen het moeten doen met de nodige shakes om ze op de been te houden.

3FM-app-serious-request 3FM-app-serious-request

Serious Request 2015 op iPhone en iPad

3FM Serious Request volg je natuurlijk 24 uur per dag via je radio. Op je iPhone, iPad of Apple TV kun je de actie ook volgen met de 3FM-app (link). Deze staat vol met het laatste nieuws en de tussenstand en geeft je naast de optie om te luisteren ook de mogelijkheid om mee te kijken via een webcam. Wel zo leuk, want de komende weken wordt de glazen deur platgelopen door BN’ers en bekende en minder bekende artiesten.

3FM op Apple TV live meekijken

3FM op de Apple TV

Net op tijd voor Serious Request verscheen deze week de Apple TV-app van 3FM. Met deze app kun je gemakkelijk 3FM luisteren en kijken via je televisie en krijg je meer informatie over het goede doel van dit jaar via de Serious Request-knop op het menu. iCulture sprak met NPO-woordvoerder Aldert Baas over de achtergrond van deze app, in het onderstaande artikel lees je er alles over.

Voor het eerst: doneer via Twitter

Genoeg te zien en te doen deze week dus voor fans van 3FM, maar er moet natuurlijk ook geld ingezameld worden. Dat kan door een plaatje aan te vragen voor geld, zelf een actie op te zetten of in de webshop iets te kopen.

Voor het eerst is het vanaf dit jaar ook mogelijk om geld aan Serious Request te doneren via Twitter (link). Dit doe je door een tweet te plaatsen met de hashtag #ikdoneeraanSR15. Vervolgens krijg je automatisch een link toegestuurd waarmee je een donatie kunt doen. 3FM is de eerste actie in Europa die deze functie van Twitter benut.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 december 2015 om 16:19
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.