1password-windows-laptop

1Password laat zien hoe handig app-extensies in iOS 8 zijn

De makers van 1Password laten zien hoe je in iOS 8 met app-extensies wachtwoorden kunt invullen zonder een app te verlaten.

1password-windows-laptopDe ontwikkelaars van de wachtwoordenapp 1Password laten in een nieuwe video zien hoe app-extensies in iOS 8 gaan werken. Het laat zien, hoe je straks wachtwoorden kunt invullen zonder de originele app te verlaten. In iOS 8 krijgen ontwikkelaars veel meer mogelijkheden om apps naar hun hand te zetten, op een manier die we nog niet eerder bij Apple hebben gezien. Zo kun je bij 1Password straks rechtstreeks wachtwoorden invullen en jezelf identificeren via Touch ID. En het is ook nog eens makkelijk te realiseren, ook voor andere ontwikkelaars.

Ontwikkelaar AgileBits heeft de documentatie en voorbeeldcode die ze zelf in 1Password hebben gebruikt op Github gezet, zodat andere ontwikkelaars er ook van kunnen profiteren.

Eerder lieten de makers van 1Password al zien hoe je toegang kunt krijgen tot de wachtwoorden buiten de app om. Het plan is om de nieuwste versie met ondersteuning van iOS-extensies, Touch ID en ondersteuning voor apps van derden uit te brengen zodra iOS 8 op de markt komt. Ondertussen zullen ze ongetwijfeld nog meer handige mogelijkheden laten zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2014, 21:59
Categorie Apps
Onderwerpen 1password, ios 8

1Password

1Password is een van de bekendste wachtwoordenapps voor iPhone, iPad en Mac. De app wordt gemaakt door AgileBits en loopt vaak voorop met nieuwe functies. Met 1Password kun je wachtwoorden, creditcardnummers en andere vertrouwelijke informatie veilig opslaan. Hieronder zie je onze belangrijkste artikelen over 1Password.

1Password

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.