iPhone 6s en iPhone 6s Plus naast elkaar

iPhone 6 Plus | Los toestel met sim-only

Bekijk en vergelijk de beste deals voor een losse iPhone 6 Plus. Onafhankelijke informatie over prijzen, levertijden en sim only vind je op iCulture.nl.

iPhone 6 Plus review

Losse iPhone 6 Plus: check de prijzen

Wil je een losse iPhone 6 Plus kopen? In dit artikel lees je alles over aanbiedingen en acties voor dit extra grote toestel. Je leest ook waarom een iPhone 6 Plus als los toestel met sim-only een goed (of minder goed) idee is. Zo vind je de beste prijs! We werken dit overzicht regelmatig bij met de nieuwste acties.iPhone 6 Plus los kopen

De iPhone 6 Plus is het eerste toestel met groot 5,5-inch scherm. Daardoor is de 6 Plus ideaal voor mensen die bijvoorbeeld boeken willen lezen of tv-series en films kijken. Ook kreeg de 6 Plus een nieuw design, met aluminium achterkant en afgeronde hoeken. Zoek je een groot formaat telefoon maar wil je niet te veel betalen, dan zit je goed met de 6 Plus. Het uiterlijk is tijdloos en omdat er een 64-bit processor in zit zal Apple de komende tijd nog updates blijven uitbrengen.

Meer over de iPhone 6 Plus losse toestelprijzen

Bij de Apple Store is dit toestel niet meer verkrijgbaar, maar je kunt wel terecht bij winkeliers en aanbieders van refurbished toestellen. Dit was de officiële prijs die Apple het meest recent hanteerde:

  • Losse iPhone 6 Plus met 16GB opslag – 749 euro (oorspronkelijk €799)
  • Losse iPhone 6 Plus met 64GB opslag – 859 euro (oorspronkelijk €899)
  • Losse iPhone 6 Plus met 128GB opslag – niet meer verkrijgbaar (oorspronkelijk €999)

We raden aan om voor het model met 64 gigabyte opslag te kiezen, omdat je met 16 gigabyte al snel tegen de grenzen aan loopt bij het installeren van apps en games en het schieten van foto’s en filmpjes.

iPhone 6 Plus los toestel

iPhone 6 Plus kopen in Nederland

In Nederland kun je de iPhone 6 Plus niet meer kopen bij de Apple Store, maar je kunt nog wel terecht bij enkele andere aanbieders. In de prijsvergelijker hierboven zie je waar je de beste prijs kunt vinden.

Welke iPhone 6 Plus los kopen?

De 6 Plus heeft een groot 5,5-inch scherm, snelle processor en ingebouwde NFC. Het toestel werd in september 2014 in Nederland geïntroduceerd en is sinds de aankondiging van nieuwere toestellen flink afgeprijsd. Daardoor is het een aantrekkelijk toestel geworden voor mensen die niet de hoofdprijs willen betalen. Voordat je een losse iPhone 6 Plus koopt, is het belangrijk om na te denken over het model dat het beste bij jou past. Let daarbij niet alleen op de kleur, maar ook op de hoeveelheid opslag en de levertijd. Hieronder geven we enkele tips.

#1 Welk iPhone 6 Plus los toestel past bij mij?

Bij de iPhone 6 Plus kun je kiezen uit drie kleuren: spacegrijs, zilver en goud. Spacegrijs en zilver zijn de meest veilige kleuren, maar goud kan ook mooi zijn. Het is maar net wat je zelf , maar zilver heeft ook z’n charmes. Mensen die zich wat meer willen onderscheiden kiezen voor goud of rosegoud. De behuizing blijft langere tijd mooi, ongeacht de kleur die je kiest.

#2 Hoeveel iPhone 6 Plus opslag heb ik nodig?

Apple heeft bij de 6 Plus de variant met 128GB opslag van de markt gehaald, omdat daarvoor inmiddels betere alternatieven voorhanden zijn. Je kunt nu kiezen uit 16GB of 64GB, zodat je zelf de afweging kunt maken tussen goedkoper met minder opslag, of iets duurder met meer opslag. Zelf zouden we voor 64GB gaan.

#3 Vergelijk de iPhone 6 Plus prijzen en levertijden

Het loont de moeite om goed te kijken naar de prijzen en levertijden die de verschillende aanbieders rekenen. Kijk dus goed welke aanbieder jouw ideale toestel heeft via onze prijsvergelijker. Je weet dan zeker dat je niet te veel betaalt en je nieuwe toestel snel in huis hebt.

Waarom een iPhone 6 Plus los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je nog een iPhone 6 Plus zou willen hebben:

  • Eerste toestel met 5,5-inch scherm.
  • Betaalbaar toestel met groot scherm.
  • Zal nog updates blijven ontvangen dankzij 64-bit chip.
  • Ideaal voor mensen die graag films kijken of boeken lezen.
  • Ziet er niet gedateerd uit, omdat Apple dit design nog steeds gebruikt voor de 7.

iPhone 6 Plus sim only, wat zijn de opties?

Ga je een iPhone 6 Plus kopen als los toestel, dan heb je nog wel een abonnement nodig. Kies je voor sim only, dan ben je het meest flexibel qua aanbieders en kun je elk moment overstappen naar een nieuwe iPhone. In onze vergelijker vind je de beste sim only-aanbiedingen:

Informatie

Laatst bijgewerkt
augustus 2017