iPhone 6s en iPhone 6s Plus naast elkaar

iPhone 6 Plus met abonnement kopen en vergelijken

Vergelijk hier de iPhone 6 Plus abonnementen: check de prijzen, vind de meest geschikte aanbieder en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone 6s Plus met abonnement.

iPhone 6 Plus review

iPhone 6 Plus kopen: alles wat je wilt weten

De iPhone 6 Plus is de eerste iPhone met een groot formaat scherm. Op deze pagina lichten we de beste iPhone 6 Plus abonnementen en aanbiedingen voor je uit, zodat je ze goed kunt vergelijken. Deze deals worden dagelijks bijgewerkt in onze prijsvergelijker.iPhone 6 Plus abonnementen vergelijken

Een iPhone 6 Plus kopen kan niet meer de Apple Store, omdat dit model inmiddels is opgevolgd. Maar je kunt de 6 Plus nog wel in combinatie met een abonnement bij de bekende Nederlands providers vinden. De maandprijs die je voor een iPhone 6 Plus abonnement betaalt is al flink gedaald, omdat er alweer nieuwe modellen zijn verschenen. Daardoor kun je vaak leuke iPhone 6 Plus aanbiedingen vinden voor dit toestel. Dit toestel is inmiddels opgevolgd door de iPhone 6s Plus, met een snellere processor en vernieuwingen zoals 3D Touch. Voor iPhone 6s Plus abonnementen kun je elders op onze website terecht.

Hierboven kun je per provider de aanbiedingen voor de iPhone 6 Plus bekijken. Deze worden dagelijks gecheckt door onze prijsvergelijker, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Afhankelijk van de opslagruimte betaal je een klein maandbedrag bij voor je nieuwe iPhone.

Lees: iPhone 6 Plus abonnementen | iPhone 6 Plus kopen | iPhone 6 Plus vergelijken | iPhone 6 Plus koopadvies

iPhone 6 Plus kopen

De 6 Plus werd in september 2014 onthuld en verscheen nog dezelfde maand in Nederland en België. Aanvankelijk was de iPhone 6 Plus alleen verkrijgbaar via de Apple Store, later ook bij diverse providers. In onze prijsvergelijker vind je de beste deals van dit moment.

iPhone 6 Plus vergelijken

De 6 Plus is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, waarbij het instapmodel is voorzien van 16GB opslag. Heb je meer ruimte nodig, dan kun je ook kiezen voor 64GB of 128GB. Je kunt kiezen uit de kleuren zilver, goud en spacegrijs. De opvallende tint roségoud was bij dit toestel nog niet verkrijgbaar. De 6 Plus is iets dikker dan de iPhone 6 maar heeft een veel groter 5,5-inch retinascherm. Daardoor is het ideaal voor mensen die graag video’s kijken of moeite hebben de kleine lettertjes op het scherm te lezen. Je kunt dit toestel nog gewoon updaten naar de nieuwste versie van iOS.

De grootste vernieuwing van de 6 Plus was het grote scherm en het nieuwe design. Je leest er alles over in onze algemene pagina over de iPhone 6 Plus. Je leest daar ook over de laatste ontwikkelingen omtrent dit model.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

iPhone 6 Plus koopadvies

Is de 6 Plus iets voor jou? Deze punten kun je overwegen bij het afsluiten van een abonnement:

  • De 6 Plus is ideaal voor mensen die niet het allernieuwste toestel nodig hebben, maar een opvolger zoeken voor hun kleinere toestel uit de iPhone 4- of iPhone 5-serie.
  • De maandprijs die je moet bijbetalen voor dit toestel is vrij laag.
  • Dankzij de 64-bit processor zal dit toestel nog jarenlang updates krijgen.
  • Dankzij het grote retinascherm is het ideaal voor films kijken en langere teksten lezen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
augustus 2017