Worms Crazy Golf: geflipt golfspel voor de iPad verschenen

Worms Crazy Golf is een bijzonder golfspel voor de iPad, waarin je golft met wormen op 72 knotsgekke parcours. Zo zijn er vogels die je balletje doorkoppen en explosieve oma's.

Worms Crazy Golf voor de iPadBijna een jaar na Worms 2 Armageddon, keren de gekke roze Worms terug op de iPad. Ditmaal belagen ze elkaar echter niet met raketten, stuiterende schapen en exploderende oma’s. Deze keer slaan ze een balletje op de golfbaan, maar dan wel geheel in de bizarre Worms-stijl. Zo bekijk je het spel vanaf de zijkant en kan je het golfballetje mikken via rondvliegende vogels en kwade wormenlijken.


Worms Crazy Golf HD heeft vier werelden: Groot-Brittannië, de piratenwereld, carnaval en een kerkhof. Elke wereld heeft 18 holes, dus er zijn 72 verschillende levels in totaal. In je eentje kan je die doorspelen in een carrièremodus waarin je Game Center-achievements ontvangt voor je prestaties. Daarnaast is er een Challenge-stand waarin je online highscores probeert te zetten op de parcoursen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je zo min mogelijk slagen maakt.

De leukste optie van Worms Crazy Golf is misschien wel dat je het spel met vier personen op de iPad kan spelen. Het tablet wordt dan tussen de spelers doorgegeven na elke beurt. Het scherm kantelt automatisch mee, dus het maakt niet uit hoe de volgende speler de iPad vasthoudt. Nou ja, met het scherm naar zich toe is wel handig.

Het spel is ook verkrijgbaar op de iPhone, maar dit is geen universele app die op beide apparaten werkt. Je herkent de iPad-versie aan de toevoeging HD. De grote beloning voor de iPad-spelers zijn de carnival-levels. Die hebben iPhone-spelers niet.

Downloaden: Worms Crazy Golf HD (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.