iOS game-update: Worms Crazy Golf, Six Guns en verrassing voor Angry Birds

Six Guns is Red Dead Redemption voor de iPhone en iPod touch, Angry Birds krijgt een verrassing en de Worms zijn terug in Worms Crazy Golf. Dat en meer vandaag in de iOS game-update.

Six Guns Gameloft Red Dead Redemption iPhone iPod touch iPadAls je fan bent van Rockstars Wilde Westen-avontuur Red Dead Redemption, wordt de iPhone de komende periode een interessant gameplatform. Uitgever Gameloft kon zichzelf niet inhouden en moést de succesvolle game op alle fronten imiteren. Maar ook als je je neus ophaalde voor de vorige imitaties van Gameloft, wordt Six Guns interessant. De game zal namelijk gratis worden uitgebracht. Ook in deze Game-update: een spannende teaser voor de volgende Angry Birds en de terugkeer van Worms!

Verrassing voor Angry Birds

Als Angry Birds een nieuwigheid aankondigt, staat die soms slechts enkele dagen of zelfs uren later al in de App Store. Het zou dus kunnen dat we ons nu afvragen welke verrassing Angry Birds voor ons in petto heeft, terwijl het antwoord vlak na dit artikel al wordt gegeven. Tja, dan zitten we mooi met de gebakken veren. Oké, hier zijn de feiten: het is bijna Halloween en dat laat Angry Birds niet aan zich voorbij gaan. Het zal dus waarschijnlijk Angry Birds Seasons zijn waarvoor de onderstaande trailer is vrijgegeven. In het filmpje worden de boze snavels gelonkt door een duister geluid uit het bos. Ze verbeelden zich de meest enge monsters, terwijl iets onzichtbaars in een bak landt. Uiteindelijk kijken ze emotieloos in die bak waar hun verrassing in huist. Maar… is dat nou overal snoep aan de zijkant van de bak? Het is zwaar onwaarschijnlijk omdat het om twee verschillende spelontwikkelaars gaat én de concepten moeilijk te combineren zijn, maar als de verrassing op een of andere manier de snoepjesjager Om Nom uit Cut the Rope blijkt te zijn, zetten we een maf hoedje op en doen we een gek dansje.

Hole-in-17: Worms Crazy Golf

GU DI Worms Crazy Golf iPhone iPod touchEn ineens… waren de Worms terug. Die knotsgekke wormen, met hun lachwekkende stemmetjes en hun drang om elkaar te vernietigen met stuiterende schapen, vliegende raketten en kreupele oma’s. Alleen vliegen ze elkaar ditmaal niet in de haren. Nee: ze slaan een balletje op het golfparcours! De typische 2D-stijl van Worms is flink opgepoetst en helemaal klaargestoomd voor dit vriendelijke avontuur dat je met maximaal vier personen op één iPhone kan spelen. Er zijn 54 holes verdeeld over drie werelden: Groot-Brittannië, het kerkhof en een piratenwereld – en niet alleen de decors zijn raar. Er zijn mollen die je golfbal opvangen en verder meppen, vogels die je balletjes doorkoppen en natuurlijk veel explosieven. Leuk is ook dat er onderweg op de holes nog genoeg wormen voorkomen en dat je als altijd het een en ander aan je worm kan aanpassen. Ditmaal bepaal je de club, het hoofddeksel en natuurlijk het stemmetje van het roze dotje. Worms Crazy Golf ademt plezier.
Downloaden: Worms Crazy Golf (€2,39)

Ook beschikbaar: WORMS (€3,99) en Worms 2: Armageddon (€3,99, universeel)

https://www.youtube.com/watch?v=o4yhNtQfqyo

Trailer van de Dag: Six Guns

De gamesuitgever Gameloft neemt een gokje met Six Guns. Niet in concept, want het verpakt en vermaalt het ongekend succesvolle Red Dead Redemption voor de Xbox 360 en PlayStation 3 eigenhandig tot een versie met een eigen naam voor de iPhone, iPod touch en iPad. Six Guns is een optelsom van dat spel met haar uitbreidingen en laat je binnenstappen in het Wilde Westen vol stereotypen… en zombies, vampiers en weerwolven. Het gokje dat Gameloft neemt, is het freemium verdienmodel. Six Guns zal bij de lancering gratis te downloaden zijn voor iedereen. Dat is heugelijk nieuws, maar vervolgens zal je in-app wel de knip moeten trekken voor het minste of geringste. De uitgever wil zelfs echt geld gaan vragen voor virtuele medkits zodat je jezelf weer kan oplappen in het spel. We hopen dat het niet ten koste gaat van het plezier dat we met Six Guns kunnen beleven. De setting mag dan wel schaamteloos gejat zijn, de trailer smaakt naar meer. Veel meer.

De koopjeshoek

Elke dag zet iPhoneclub in de Game-update de leukste aanbiedingen op gamegebied voor de iPhone en iPod touch op een rij. Vandaag viel ons oog op:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2011, 19:15
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, golf, iculture speelt, kopen, six guns

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.