Verdiende Aandacht 2.0 krijgt nog meer interactieve content

Verdiende Aandacht 2.0 is een vernieuwde versie van het digitale boek van Klaas Weima. In Verdiende Aandacht geven 45 experts adviezen over branding via marketing en sociale media.

verdiende aandacht ipadDe iPad-app Verdiende Aandacht heeft een update gekregen. Het digitale boek had al allerlei extra’s zoals infographics en animaties. Dat is in versie 2.0 nog verder uitgebreid, zodat Verdiende Aandacht steeds minder als een traditioneel papieren boek aanvoelt. Er is op de iPad immers zoveel meer mogelijk: zelf plakken van notities, afspelen van audiobestanden, animaties en knoppen om interessante wetenswaardigheden meteen met anderen te delen via sociale media. Verdiende Aandacht is een boek van Klaas Weima over ‘branding’. Je krijgt van 45 experts op het gebied van marketing, sociale media en internet adviezen hoe je dat het beste aan kunt pakken. Het zijn Nederlanders zoals Erwin Blom, Marco Derksen, Nalden, Stephan Fellinger en Michiel Frackers, maar ook internationale grote namen zoals David Meerman Scott en Guy Kawasaki.

verdiende aandacht coverIn Verdiende Aandacht blader je nog wel op de traditionele wijze door een boek. Er zijn pagina-animaties als je bladert en je ziet bij de middenvouw zelfs het inbindwerk. Maar daar houdt de vergelijking met een traditioneel boek ook meteen op. De digitale versie van het boek heeft veel meer mogelijkheden – en is nog goedkoper ook! De aanpak laat goed zien wat er tegenwoordig mogelijk is: je zit als auteur niet meer onbereikbaar ver weg, maar bent via Twitter en Facebook aanspreekbaar. Via een blog en Facebook-pagina stelt Weima regelmatig nieuwe cases, tips en ervaringen beschikbaar. Wil je het complete verhaal weten, dan zul je de app moeten aanschaffen, die veel meer content bevat dan het papieren boek.

Achterin het boek vond je altijd al een overzicht met interessante feiten, waarmee je snel kon springen naar de betreffende passage in het boek. Vanaf nu staan er deelknoppen naar Facebook en Twitter achter, zodat ook anderen kunnen meegenieten van het feit dat een optreden bij Harry Mens 7500 euro kost. Als je notities (geeltjes) in het boek maakt, vind je ze later terug in een handig overzicht. De audioplayer voor de podcasts is verbeterd en de navigatie in de app ook. Nog meer interactieve content maakt het boek echt iets om op de bank lekker doorheen te bladeren en steeds weer nieuwe dingen te ontdekken. Was elk boek maar zo…

Downloaden: Verdiende Aandacht 2.0 voor iPad (€5,49, iOS 5.1+)
Ook verkrijgbaar: Verdiende Aandacht 1.1 voor iPhone (gratis, iOS 5.0+)

feiten verdiende aandacht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2012, 17:47
Categorie Boeken
Onderwerpen Podcast, sociale media

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.