iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

TomTom nu op de iPad te gebruiken

TomTom heeft een nieuwe versie van zijn iPhone-app uitgebracht, die hem optimaliseert voor de iPad. Daarnaast zijn eerdere problemen met in-app aankopen ook opgelost.

TomTom iPadTomTom heeft versie 1.9 van zijn iPhone-apps uitgebracht, een update die de apps optimaliseert voor de iPad. Dit zorgt ervoor dat de navigatiesoftware nu de volledige schermruimte van de iPad benut. Ook is het weer mogelijk om in-app aankopen te maken en te gebruiken, iets dat sinds de komst van iOS 5 niet meer kon. Klanten die last hadden van een storing van de diensten kunnen rekenen op dertig dagen gratis gebruik ter compensatie.

De update zorgt ervoor dat de iPhone-app ook op de iPad op volledige grootte is te gebruiken. Hierdoor hebben kaarten meer schermruimte dan voorheen, waardoor je een beter overzicht hebt. Informatie zoals de eindtijd en het gereden aantal kilometers staat vooral voor iPad-begrippen vrij groot in je scherm.

Draai je iOS 5, dan was het tot vandaag onmogelijk om via de TomTom-winkel een in-app aankoop te maken. Ook kon je eerder aangeschafte onderdelen binnen de apps niet gebruiken. Veel klanten kwamen hierdoor zonder HD Traffic en Flitsers te zitten, die inzage geven tot actuele verkeersinformatie. In deze nieuwe versie heeft TomTom dit probleem opgelost. Om het ongemak te compenseren mogen HD Traffic en Flitsers-klanten de verkeersdienst dertig dagen gratis gebruiken.

Downloaden: TomTom Benelux (€59,99)
Downloaden: TomTom West-Europa (€69,99)
Downloaden: TomTom Europa (€89,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 14:39
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen benelux, europa, Navigatie, nederlandse apps, playstation, radio, televisie, tomtom, universeel, weerstation

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.