TomTom 1.9 voor iPhone: in-app aankopen werken weer, universeel voor de iPad

TomTom heeft een update uitgebracht voor zijn navigatie-apps die ervoor zorgt dat in-app aankopen weer bruikbaar zijn. Dit was sinds de uitkomst van iOS 5 onmogelijk. Ook maakt de update de app bruikbaar op de iPad.

TomTomTomTom heeft versie 1.9 van de iPhone-navigatieapps uitgebracht, een update die de problemen oplost voor gebruikers met iOS 5. Hierdoor is het weer mogelijk om in-app aankopen te doen en HD Traffic te gebruiken. Daarnaast zorgt de update dat de apps voortaan zijn geoptimaliseerd voor de iPad. Het bevat de nieuwste wegenkaarten en een verbeterde interface.


TomTom 1.9Draaide je iPhone op iOS 5, dan was het tot vandaag niet mogelijk om via de TomTom-winkel een in-app aankoop te maken. Ook was het onmogelijk om eerder aangeschafte onderdelen van de apps te gebruiken. Hierdoor kwamen veel klanten zonder HD Traffic en Flitsers te zitten, die inzage geven in actuele verkeersinformatie. In versie 1.9 heeft TomTom dit probleem opgelost. Om het ongemak te compenseren mogen HD Traffic- en Flitsers-klanten de verkeersdienst dertig dagen gratis gebruiken.

De nieuwe versie van TomTom bevat niet alleen maar bugfixes: de apps zijn nu ook universeel gemaakt voor de iPad, zodat je ze daar nu ook op kunt gebruiken. De wegenkaart heeft eveneens een update gekregen. Bovendien is de interface onder handen genomen, om ervoor te zorgen dat je sneller door menu’s heentapt.

In de eerstvolgende update zal TomTom de ondersteuning voor de iPhone 3G laten vallen. Een volgende versie is wel op een iPhone 3G te installeren, maar de nieuwe functies die worden geïntroduceerd zullen hierop niet werken.

Downloaden: TomTom Benelux (€59,99)
Downloaden: TomTom West-Europa (€69,99)
Downloaden: TomTom Europa (€89,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 14:43
Categorie Navigatie
Onderwerpen benelux, europa, ios 5, Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.