Stijlvolle notitie-app Meernotes voor iPhone vandaag gratis

De notitie-app Meernotes is vandaag gratis te downloaden. Met deze app kun je smaakvolle notities maken in notitieboeken met verschillende kaften en lettertypes.

meernotes-notities-iphoneAppEvent mag dan zijn afgelopen, maar op iPhoneclub blijven we natuurlijk de leuke koopjes in de gaten houden. Zoals Meernotes, een app waarmee je stijlvolle notities kunt maken. Meernotes is een notitieboek met meerdere lettertypes, zoals Gelato Script, dat bij de laatste update werd toegevoegd. Elk notitieboek kun je voorzien van een eigen opschrift en kaft, zodat je ze gemakkelijk van elkaar kunt onderscheiden op een boekenplank die aan iBooks doet denken.

Meernotes heeft als mascotte heel toepasselijk een stokstaartje (meerkat in het Engels). De app kan synchroniseren met Dropbox, zodat de notities overal beschikbaar zijn. Er zit een bookmarkfunctie in de app zodat je snel de laatst gemaakte notitie in elk boek kunt terugvinden. In App Store Rewind 2011 koos Apple Meernotes als de beste productiviteits-ap van 2011. Reden genoeg dus, om deze app binnen te halen. Je hebt nog tot 3 februari de tijd.

Downloaden: Meernotes (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

meernotes-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2012, 19:58
Categorie Productiviteit
Onderwerpen gratis, notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.