iOS game-update: Tap Tap Muppets, Order Up!! To Go, Elf Defense en koopjes

Het muziekspel Tap Tap Muppets is plotseling ook in Nederland en België te downloaden nadat een tijd lang alleen in de Verenigde Staten downloadbaar was. Andere nieuwe iPhone-games zijn Elf Defense en Order Up To Go.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

GU WO Order Up To Go iPhone iPod touch headerHandpoppen bij een supermarktketen en nu spontaan ook Tap Tap Muppets in de Nederlandse App Store, een ongelooflijke poos na de introductie in de Verenigde Staten. Het lijkt wel alsof er een film van The Muppets aankomt… we rakelen nóg een al eerder verschenen spelletje op in deze iOS game-update. In Order Up To Go flip je eerst hamburgers om langzaam aan de beste chefkok van de wereld te worden. Om het af te maken, hebben we elven met vierkante hoofden die mensen en Egyptische mythologieën aanvallen. Niks aan de hand.

Zo verdiend: Order Up!! To Go

GU WO Order Up To Go iPhone iPod touchEen rustige dag in de App Store wat gamenieuws betreft betekent dat we nog even de tijd hebben om naar eerder verschenen games te kijken die we tot dusver onbesproken lieten. Kwestie van spellen even on-hold zetten en de ruimte geven als er die er is. Geduld. Dat is het toverwoord – en dat geldt ook zeker voor Order Up!! To Go, een spelletje waarin je aan het koken, bakken en braden slaat. Je begint als een hamburgerbakker en als je je taak goed uitvoert en genoeg geld in het laatje brengt, kan je een fusion-keuken openen en krijg je steeds meer gerechten om te bereiden. Het hele proces aan jou: van een tomaat snijden tot de bijbehorende cola erbij inschenken. Als je maar doet wat de gasten van je verlangen, moet het goed komen. Hoewel de gameplay zelf afwisselend en grappig in handelingen is, duurt het erg lang voordat je naar het volgende restaurant kan verkassen met het in-game geld dat je verdient. Dat kan je natuurlijk maar op één manier voorkomen: echt geld in het spel steken. Was het niet een grote hamburgerketen die zei dat een Euroknaller snel verdiend was? Dat dachten de makers vast ook.
Downloaden: Order Up!! To Go (gratis, universele app)

Schattige slachters: Elf Defense

GU WO Elf Defense iPhone iPod touchIs het tower-defense genre nou nooit een keer uitgeput? Echt niet? Elf Defense is gewoon weer een nieuwe speler op de stampend overvolle markt. En nu zet je geen torens neer of bouw je een riddermacht, nee, het zijn de elfen die je schatten verdedigen. Roze, babyblauwe, limegroene, oranje. Elfen. Met vierkante hoofden, maar desondanks met een hogere aaibaarheidsfactor dan… nou ja, de gemiddelde toren of ridder. Ze hebben allen andere aanvallen en specialiteiten en door ze goed te positioneren op compact opgezette speelvelden, kun je de horden tegenstanders die op je af komen, van je af slaan. Nou dat doen ze hoor, die blokhoofdige elfjes. Wolven, Egyptische standbeelden en ook mensen passeren de revue en dienen in de pan gehakt te worden. Elf Defense doet niet zoveel bijzonders ten opzichte van de 138.563,4 andere games in het genre, dus als je de 60 levels wilt doorkomen, kan je maar beter nog niet teveel ervaring in het genre hebben of als een blok vallen voor de stijl. Blok. Vat je ‘m?
Downloaden: Elf Defense Eng (€2,39, universele app)

Trailer van de Dag: Tap Tap Muppets

GU WO Tap Tap Muppets iPhone iPod touchKa-doem-tssj! Die komt uit het nieuws. Alweer bijna een half jaar geleden (zo voelt het wel, in ieder geval) kwam Tap Tap Muppets uit in de Amerikaanse App Store en was hij om copyrights-redenen niet in Nederland te downloaden. Maar nu wel! Tezamen met de handpoppen van een zekere supermarktketen in Nederland, hebben de Muppets blijkbaar opeens opnieuw voet aan wal gezet hier. Tap Tap Muppets speelt als een echte Tap Tap, dus moet je op de maat van de muziek rondjes op het beeld aantikken zodra ze onderin beeld het instrument aanraken. Hoe getimeder je het doet, hoe meer punten je ervoor krijgt. Het grote verschil ten opzichte van de rest van de Tap Tap-reeks is natuurlijk de cast die erin speelt. Fozzie Bear, Kermit, drummer Animal en de onverwoestbare charme van Miss Piggy komen allemaal langs in dit muziekspel dat gratis is te downloaden. Je krijgt er zes nummers bij, die uit de aankomende Muppets-film komen of afkomstig zijn van The Green Album. Nee, wij weten ook niet wat dat is. Maakt niet uit, met Tap Tap Muppets is een van de oudste muziekspellen in de App Store terug in de spotlight met een aanstekelijk vrolijke aankleding.
Downloaden: Tap Tap Muppets (gratis)

https://www.youtube.com/watch?v=Q7CcaKwGGlU

De koopjeshoek

Als je niet overdonderd bent door het aanbod nieuwe games, kan je altijd de aanbiedingen in de gaten houden. In de iOS game-update zetten we elke dag de leukste tijdelijke acties op een rij.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2012, 9:44
Categorie Games
Onderwerpen iculture speelt, kopen, tap tap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.