Snapguide krijgt fotobewerkingsopties voor doe-het-zelf gidsen

Doe-het-zelf app Snapguide kan foto's nu optimaliseren voordat je ze in een gids zet. Ook kan je favoriete gidsen beter sorteren.

Snapguide iPad gidsSnapguide, de leuke iPad-app waarmee je met de wereld je eigen doe-het-zelf tips kan delen, heeft een update gekregen. Versie 1.1.3 van de applicatie introduceert de mogelijkheid om foto’s aan te passen voordat je ze uploadt om andere gebruikers instructies te geven. Je kan foto’s nu roteren zodat ze in de goede richting worden geplaatst. Ook is het mogelijk om afbeeldingen nog even op te poetsen voordat je ze inzet. Dat doe je met de Enhance-knop nadat je hebt gekozen voor de optie Edit Photo. De applicatie maakt foto’s dan wat lichter en scherper, afhankelijk van wat je op de foto ziet. Er zijn geen handmatige bewerkingen voorhanden. Daardoor blijft het lekker simpel om een gids te maken.

Snapguide reacties op gidsJe selecteert een stapel foto’s uit een fotoalbum, zet ze in de juiste volgorde en per stap schrijf je een onderschrift en eventueel een extra beschrijving, zoals bijvoorbeeld een ingrediëntenlijst. Daarna is een gids al klaar om te worden gepubliceerd.

Een andere vernieuwing aan Snapguide is dat je nu je als favoriet gemarkeerde gidsen van anderen kan sorteren op onderwerp. Als je als een dolle bezig bent met het favorieten van gidsen, schep je zo orde in de chaos en kan je snel naar rubrieken als Eten en Kunst. Helaas is Snapguide nog wel volledig Engelstalig. Dat geldt zowel voor de gidsen als de interface van de applicatie.

Lees ook ons impressie van Snapguide voor iPad.

Downloaden: Snapguide (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2013, 12:22
Categorie Lifestyle
Onderwerpen gids, snapguide

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.