Update Google Chrome voor iOS lost crashproblemen op

Google's iOS-browser Chrome heeft een update gekregen, die de crashproblemen voor jailbreakers oplost.

ChromeAfgelopen week verscheen er een update voor Google’s iOS-browser Chrome, die een bijkomend nadeel met zich meebracht: had je een jailbreak op je iPhone uitgevoerd, dan crashte de app continu tenzij je een bepaalde instelling veranderde. Google heeft inmiddels een nieuwe update uitgebracht die het crashprobleem bij de meeste probleemhebbenden lijkt op te lossen.

Hoewel er afgelopen week al snel een fix voor de chrashproblemen opdook, was er enige handigheid voor nodig om deze te activeren. Je moest namelijk voordat de app vastliep zo snel mogelijk een specifieke optie veranderen. Het installeren van de update zorgt ervoor dat de vastlopers verdwijnen, ongeacht welke opties je hebt gewijzigd. Zelf hebben we op zowel een gejailbreakte iPhone als iPad kunnen ondervinden dat de update alle problemen oplost.

Naast een fix voor de crashproblemen, biedt de update geen grote wijzigingen. De update die de crashes introduceerde, maakte het mogelijk om de terugknop ingedrukt te houden om eerder geopende pagina’s te zien in een lijst.

Downloaden: Chrome (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2013, 13:01
Categorie Diensten
Onderwerp chrome

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.