CaseCollage maakt collages van je iPhone 5c hoesje

CaseCollage maakt op een grappige manier gebruik van de gaatjes in de iPhone 5c hoesjes: hij zet ze in als venstertjes in een fotocollage.

CaseCollageHet is vast niet voor iedereen weggelegd, maar slim is het wel. De nieuwe CaseCollage app maakt op een grappige manier gebruik van de gaatjes in de officiële iPhone 5c hoesjes: hij zet ze in als venstertjes in een fotocollage. Zo heb je straks geen last van het irritante ‘hon’ van het iPhone-merk dat door de gaatjes heen piept. In CaseCollage kun je foto’s van je iPhone, Facebook, Instagram, Flickr of Picasa toevoegen en indelen in het patroon met 35 rondjes. Daarnaast kan je kiezen uit meer dan 250 kleuren, letters, patronen en clipart.

In CaseCollage kun je op speelse wijze elke ruimte van de 35 beschikbare cirkels vullen, zodat de rondjes samen een leuk patroon of grappige tekst vormen. Als je tevreden bent met het resultaat kun je jouw collage uitprinten en in het hoesje plakken, of delen met vrienden en familie. De eerste associatie is misschien: dit is voor tienermeisjes die alle rondjes met hartjes en kattenplaatjes willen vullen, maar ook anderen zouden er iets aan kunnen hebben. Je maakt het ontwerp immers zo druk of rustig als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfslogo, of je eigen initialen.

Downloaden: CaseCollage (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 oktober 2013, 10:26
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen fotocollage, hoesje, iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.