Reacties voor: Nieuw in Appie: recepten delen, bonuskaart scannen en retina display

De iPhone-applicatie van Albert Heijn heeft een update gekregen met een aantal kleine toevoegingen en verbeteringen.
Elger van der Wel -
13 reacties
 1. Ziet er stuk beter uit nu op de iPhone 4. Jammer dat ze geen multitask ondersteuning erin gestopt hebben. Raar dat veel app makers dat niet doen bij een nieuw gemaakte versie. Gelukkig de meesten wel.

 2. Argh! waarom kun je die boodschappen lijstjes nogsteeds niet sturen naar iemand anders met de app, die hem dan binnenleest en dus zo kunt afvinken, zien wat bonus is etc.. toch jammer, verder nette update.

 3. Wat voor nut heeft het om je bonus kaart te scannen?

 4. Wat moeten de mensen die de app al hebben met de bonuskaart scan?
  Die hebben hem toch al handmatig in lopen voeren…
  Voor de rest prima update!

 5. Over versturen gesproken: een boodschappenlijstje kun je voortaan vanuit de app sms’en.

  >> dat zal een dure grap worden, tenzij je alleen even een rol wc papier nodig hebt… waarom geen ‘interne’ verstuur optie?

  En is het programma nu ook al sneller? Een lijstje maken op de 3G is een dagproject bijna… jezus!

 6. Ik zou willen dat ik mijn boodschappenlijstje automatisch kon syncen met de iPhone van mijn vrouw. Handig. Dat zouden we allebei dezelfde lijst hebben zodat diegene die boodschappen doet, ook daadwerkelijk alle boodschappen doet. Misschien bij de volgende update???

 7. Dat kan bij shoppinglist van werner freitag wel, delen tussen twee verschillende iphones. Ik vind het heel onhandig dat er in onze AH praktisch geen internetontvangst mogelijk is.

 8. Ik kan niet vinden hoe je filialen verwijderd van het lijstje om te sorteren. Iemand het wel gevonden?

 9. Mijn aankopen werkt niet meer sinds update!

 10. Bonuskaart gescand. Lijst ‘Mijn aankopen’ klopt voor geen meter. Verder prima app.

 11. @BrightKnight: @Jelmer:
  Vorige week is er een storing geweest waardoor de lijst in Mijn Aankopen niet goed toonde. Dit was in alle versies van Appie zichtbaar en niet specifiek in de update versie 1.6.1.
  Inmiddels zijn de problemen opgelost

  @Ilona:
  Ilona, als je hulp nodig hebt met het vinden van het verwijderen van winkels voor sorteren, meld je dan even op appie@ah.nl

  Team Appie

 12. Heel vervelend is wel dat de iPod app in de achtergrond stopt met afspelen als je een product scanned. Is helemaal niet nodig, ze gebruiken gewoon de verkeerde API call om het geluid af te spelen.

  Ook irritant is dat de app niet of weinig gebruik maakt van background threads en je dus vaak zit te wachten tot de app weer allerlei dingen (aanbiedingen, recepten, afbeeldingen) heeft ingeladen en dan dus niet reageert.

  In ieder geval op een iPhone 3G is de app veelal erg langzaam.

 13. Origineel geplaatst door eMilt
  Heel vervelend is wel dat de iPod app in de achtergrond stopt met afspelen als je een product scanned. Is helemaal niet nodig, ze gebruiken gewoon de verkeerde API call om het geluid af te spelen.Ook irritant is dat de app niet of weinig gebruik maakt van background threads en je dus vaak zit te wachten tot de app weer allerlei dingen (aanbiedingen, recepten, afbeeldingen) heeft ingeladen en dan dus niet reageert.In ieder geval op een iPhone 3G is de app veelal erg langzaam.

  Helaas is de scanfunctie met de nieuwste update van appie in ios 3.1 verdwenen terwijl deze wel functioneerde.
  Weet iemand hoe je de oude versie terug kunt krijgen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.