iPhone-app nvNotes nu met Dropbox-synchronisatie

De app nvNotes, geschikt voor fans van Notational Velocity, is dit weekend voor half geld. Bovendien zit er nu Dropbox-synchronisatie in.

nvnotes iphone icoonDe app nvNotes is dit weekend voor half geld verkrijgbaar en heeft bovendien net een update gekregen. Die voegt synchronisatie met Dropbox toe, zodat je je notities op meerdere iOS-apparaten beschikbaar hebt. nvNotes is bedoeld als een app om heel snel notities te maken, vergelijkbaar met het iets bekendere Drafts of Evernote. De app is ook geschikt voor fans van Notational Velocity. Je voegt in een paar seconden een notitie toe en kunt meteen beginnen met typen of zoeken.

nvnotes iphoneBij het toevoegen van een nieuwe notitie hoef je alleen de titel in te vullen, op ‘Next’ te drukken en optioneel nog wat tekst toe te voegen. Alle notities worden automatisch bewaard en gesynchroniseerd, voorheen alleen via iCloud, nu dus ook met Dropbox.

Zoek je een notitie, dan gaat dat erg snel. Met nvNotes kun je allerlei teksten bewaren, zoals stukjes uit een nieuwsbericht, een tweet of een todo-lijstje. Voor mensen die Getting Things Done hanteren is het mogelijk om een context toe te voegen, bijvoorbeeld @thuis of @vandaag.

Downloaden: nvNotes (tijdelijk €0,79, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2012, 17:32
Categorie Productiviteit
Onderwerpen drafts, evernote, notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.