IMDb iPhone-app krijgt watchlist en AirPlay

De IMDb-applicatie heeft een update gekregen met o.a. een watchlist, ondersteuning voor AirPlay bij het afspelen van trailers en instant search.

imdb iphoneFilmfans kunnen vanaf vandaag een nieuwe versie van de officiële IMDb-app installeren. Daarin is ondersteuning voor AirPlay toegevoegd voor het afspelen van trailers. Ook is IMDb’s watchlist voortaan vanuit de app te bekijken, je krijgt meer bioscooptijden te zien en je hebt meer mogelijkheden om bioscoopkaartjes aan te schaffen. De app bevat nu ook een instant search-functie en toont bij abonnees van IMDb Pro voortaan productienotes en klantlijsten van agenten.

De watchlist houdt in, dat je een lijst kunt maken van films die je nog eens wilt kijken. Zodra de film beschikbaar komt via Hulu of Amazon Instant Video krijg je een melding om deze te gaan bekijken. Je kunt op de iPhone een lijst aanmaken en nieuwe films toevoegen, maar je kunt nog niet doorklikken naar de filmaanbieders. Wel kun je meteen doorklikken naar bioscopen, maar de lokale filmtijden die je te zien krijgt gelden alleen in de VS, Verenigd Koninkrijk, Canada en Spanje. Kaartjes kopen is mogelijk via aanbieders MovieTickets.com en Cinema-Source. Instant Search houdt in dat je net als in Google al zoekresultaten te zien krijgt op het moment dat je enkele letters invoert.

Om de IMDb-app te kunnen gebruiken heb je een iPhone, iPod touch of iPad nodig met iOS 4.3 of hoger.

Downloaden: IMDb (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2011, 14:25
Categorie Amusement
Onderwerpen airplay, imdb

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.