HeyWAY Pro krijgt aanpasbare tekstboodschappen, zonder reclame

HeyWAY Pro is nieuw in de App Store. Deze gratis locatiedienst voor de iPhone biedt de mogelijkheid om aangepaste berichtjes te sturen en heeft geen reclame. De gratis versie met reclame blijft ook gewoon verkrijgbaar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

heyway proHeyWAY is een iPhone-applicatie waarvan je op het eerste gezicht denkt: “daar zijn toch al een heleboel van?” Toch leverde ons eerdere nieuwtje over HeyWAY meer dan honderd reacties op, van mensen die het wel zagen zitten om zichzelf en vrienden te laten tracken. HeyWAY staat voor Hey Where Are You en is een locatiedienst die met push notificaties aangeeft waar je vrienden zijn. Je privacy is daarbij gewaarborgd, want je geeft zelf per persoon aan wie jouw locatie mag zien. Tot nu toe was er een gratis versie van HeyWAY in de App Store te vinden. Vanaf vandaag is er een Pro-versie zonder advertenties en met wat verbeterde functies. Je kunt met HeyWAY pro een aangepast berichtje met een locatieverzoek naar vrienden sturen.

HeyWAY onthoudt waar je vrienden op de kaart zijn gesignaleerd, waarbij je op de kaarten kunt inzoomen om nadere details te zien. De applicatie werkt alleen op de iPhone en iPod touch met OS 3.0 of hoger. Wat leuk is, is dat ontwikkelaar Niftybrick Software een hoop nieuwe functies uit OS 3.x heeft weten te verwerken: zo kun je de peer-to-peer-communicatie via Bluetooth gebruiken wanneer twee HeyWAY’ers bij elkaar in de buurt zijn. Dit werkt overigens alleen op de iPhone 3G/3GS en de 2e/3e generatie iPod touch. Wil je alleen de locatiefunctie gebruiken, dan kan dat ook op de eerste generatie iPhone en de iPod touch, maar de ontwikkelaar waarschuwt dat de plaatsbepaling iets minder nauwkeurig is.

Downloaden: HeyWAY Pro (€0,79)

Dat HeyWAY populair is blijkt wel uit het feit dat we vier tips tegelijk erover binnenkregen: Marcel, Richard, David en Request zagen de Pro-versie in de App Store staan, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:01
Categorie Navigatie
Onderwerp locatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.