Harbor Master, QuickDraw en mTrip-reisgidsen tijdelijk gratis

Harbor Master, QuickDraw en de gidsen van mTrip zijn tijdelijk gratis te downloaden. Harbor Master is een bekende naam in het lijnentrek-genre en mTrip geeft de stedengidsen van Tokio, Amsterdam, Parijs en Boedapest gratis weg en met QuickDraw speel je cowboy.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

harbor-master-mtrip-quickdrawDrie downloadtips om de ochtend mee te beginnen: even dollen met je collega’s op kantoor met de app QuickDraw, daarna plannen maken voor een stedentrip voor de komende herfst met de reisgidsen van mTrip en vanavond languit op de bank met de app Harbor Master. Het zijn apps die maar korte tijd gratis zijn, dus treuzel niet te lang.

Harbor Master gratis

Een van de leukste casual iPhone-games is momenteel gratis te downloaden: Harbor Master. Aanvankelijk werd deze game gezien als een makkelijke kloon van de lijnentrekgame Flight Control, maar Harbor Master wist zich goed te ontwikkelen. Er kwamen nieuwe functies zoals piraten en draaikolken, schepen die op meerdere locaties moeten lossen en rewinds, voor als je even vastzit.

harbor masterIn Harbor Master moet je schepen in een drukke haven naar de juiste kade slepen. Dit doe je met je vinger, aan de hand van kleurcodes. Paarse schepen moeten naar een paarse losplaats, oranje schepen naar een oranje losplaats. De moeilijkheid van het spel zit ‘m erin dat het aantal schepen op een gegeven moment zo talrijk wordt, dat je niet snel genoeg kunt lossen. Zodra twee schepen botsen is het spel afgelopen. Er zitten meerdere havens in de game, met verschillende lay-outs. En omdat elke keer de volgorde waarin de schepen komen aanvaren anders is, is geen potje gelijk. De app heeft een gemiddelde waardering van 5 sterren (!) dus echt de moeite waard als je ‘m nog niet hebt.

Downloaden: Harbor Master (normaal €1,59 – nu gratis vanwege FreeAppADay)

mTrip reisgidsen gratis

De reisgidsen van mTrip zijn wel eens vaker gratis geweest, maar dan ging het om de een enkele gids van Berlijn. Vandaag zijn maar liefst 4 gidsen gratis: Amsterdam, Boedapest, Tokio en Parijs. Begin alvast met het plannen van een stedentrip voor de herfst! De gidsen kosten normaal 4,99 euro en bevatten informatie over attracties, restaurants, hotels, shopping, uitgaan en meer. Elke bezienswaardigheid is voorzien van een sterrenwaardering en je kunt in de app een dagprogramma aanmaken van de plekken waar je naartoe wilt… waarbij je na elk bezoek meteen weer je route kunt plannen naar de volgende plek. Erg handig!

Downloaden:

mtrip stedengids tokio

QuickDraw gratis

quickdrawQuickDraw is een app waar we een paar weken geleden veel lol mee hadden op kantoor. In dit spelletje moet je als cowboy je pistool op scherp zetten en zo snel mogelijk uit een (denkbeeldig) holster trekken zodra er een geluidje klinkt. QuickDraw laat je conflicten oplossen zoals in het Wilde Westen. Je daagt vrienden, familie en vijanden uit tot een duel. Daarbij sta je 1 tegen 1 en gaat het erom zo snel mogelijk te reageren. Je iPhone of iPad is daarbij de revolver. Om het spel te kunnen spelen heb je twee iOS-apparaten met gyroscoop nodig, zoals de iPhone 4, iPad 2 of vierde generatie iPod touch. De apparaten maken verbinding via Bluetooth en zo wordt ook automatisch bepaald wie de winnaar is. QuickDraw is momenteel gratis te downloaden vanwege AppEvent, het evenement waarbij je de hele maand september elke dag een andere Nederlands/Belgische app gratis kunt downloaden.

Downloaden: QuickDraw (vandaag gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2011, 15:23
Categorieën Amusement, Games, Reizen
Onderwerpen gratis, harbor master, korting, reisgids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.