Grand Theft Auto III voor de iPhone verschenen

Rockstar Games heeft Grand Theft Auto III voor de iPhone uitgebracht. Deze veelgeroemde game laat je opdrachten uitvoeren in een grote, open stad. GTA 3 werkt alleen op de nieuwste iOS-apparaten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Grand Theft Auto IIISpeluitgever Rockstar Games heeft vandaag de iOS-versie van de game Grand Theft Auto III uitgebracht. In dit op criminaliteit gebaseerde spel moet je opdrachten uitvoeren in een grote, open stad. GTA III kwam voor het eerst uit in 2001 voor de Playstation 2 en werd meer dan 14,5 miljoen keer verkocht. De game inspireerde sinds zijn uitgave talloze andere sandbox-spellen, waaronder een aantal voor de iPhone.

Grand Theft Auto III plaatst je in de schoenen van Claude, een geharde crimineel die de top probeert te bereiken. Spelers kunnen opdrachten uitvoeren om dit te realiseren, maar de game biedt ook genoeg andere dingen om te doen. De gehele stad in de game is namelijk vrij toegankelijk en je kunt er ook met verschillende voertuigen doorheen rijden.

De iOS-versie van Grand Theft Auto III kan volgens Rockstar Games gespeeld worden op de iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch vierde generatie, iPad en iPad 2. Een aantal reageerders op iPhoneclub melden dat het spel ook op de iPhone 3GS werkt.

Downloaden: Grand Theft Auto 3 (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2011, 13:36
Categorie Games
Onderwerp grand theft auto

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.