Gangstar: Miami Vindication in de App Store, Iron Man 2 en Resident Evil 4 afgeprijsd

Gangstar: Miami Vindication is beschikbaar op de iPhone. Ook zijn Iron Man 2 en Resident Evil 4 tijdelijk te koop voor 79 eurocent.

gangstar miamiGameliefhebbers kunnen vandaag in de App Store terecht voor drie interessante games: de eerder al aangekondigde game Gangstar: Miami Vindication is vanaf nu verkrijgbaar en twee andere populaire games zijn afgeprijsd. Iron Man 2 van Gameloft (voorheen €3,99) en Resident Evil 4 van Capcom (voorheen €3,99) zijn beide voor €0,79 te kopen. De vannacht gelanceerde Gangstar: Miami Vindication is wel iets duurder: €5,49 kost deze misdaadgame.


Gangstar is een 3D-misdaadsimulatie, waarin je in het bendeleven van Miami verstrikt raakt. Je maakt spannende avonturen mee, terwijl je ondertussen je kleine broertje (die gekidnapt is) probeert te bevrijden. De game is geoptimaliseerd voor de hogere resolutie van het iPhone 4-scherm. Je hebt te maken met 75 missies, waarbij je bendes moet infiltreren, getuigen moet begeleiden en in auto-achtervolgingen betrokken raakt. De omgeving is Miami, downtown en omgeving. Ondertussen moet je proberen om uit handen van de politie te blijven.

Downloaden: Gangstar: Miami Vindication (€5,49)

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.