The Blockheads krijgt eerste update met nieuwe items

The Blockheads heeft de eerste update gekregen, met nieuwe gameplay-elementen en diverse nieuwe items, zoals basaltblokken en compost.

blockheads iconThe Blockheads is een game die eerder voorbijkwam in onze Game Update. We noemden het toen een ‘platte Minecraft’: niet vanwege de minderwaardige kwaliteit of het feit dat het slechts een kloon van Minecraft is, maar omdat de 3D-omgeving is omgeruild voor het platte vlak. The Blockheads heeft nu de eerste grote update gekregen, met nieuwe items en een verbeterde gameplay. De werelden die je al hebt gebouwd, blijven als het goed is bewaard. Je kunt nu bijvoorbeeld compost gebruiken om de groei van planten en bomen te versnellen. Ook zijn er luxe kroonluchters met flonkerende stenen in de game te vinden en lantaarns die bestand zijn tegen water.

Met zand en water kun je een kleifiguur maken, of je kunt op zoek naar basaltblokken om mee te bouwen. Wat de gameplay betreft hoef je je minder druk te maken over de kleding die de gamefiguurtjes dragen. De kleding slijt minder snel dan voorheen. Zo zijn er nog meer tweaks in de gameplay aangebracht. En voor nieuwe spelers zijn er in het begin van de game meer tips te zien.

Downloaden: The Blockheads (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2013, 14:45
Categorie Games
Onderwerp minecraft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.