Gameloft: vijf games afgeprijsd van 3,99 naar 0,79 euro

Gameloft heeft vijf games afgeprijsd van €3,99 naar €0,79 omdat het voorjaar is. Het gaat om Blades of Fury, Dungeon Hunter, Earthworm Jim, Real Football 2010 en Skater Nation.

skater nationGameloft organiseert een voorjaarsactie en heeft daarom de prijs van diverse iPhone-games verlaagd naar 79 eurocent. Normaal kostten deze games €3,99. Het gaat om de volgende games:


earthworm jimEarthworm Jim is een actie/platformgame waarbij je een worm (Jim) speelt. Hij krijgt bovenaardse krachten krijgt door een superpak, dat vanuit de ruimte op Aarde is neergedaald. Je moet een prinses bevrijden uit handen van een boef en ondertussen de aanvallers en eindbazen van je afslaan.

Skater Nation (zie screenshot hierboven) is een skateboardgame, waarbij je ook met meerdere mensen tegelijk kunt spelen. Real Football 2010 is de grote concurrent van FIFA10 en voor liefhebbers van voetbalgames het overwegen waard. Dungeon Hunter is een actie-rollenspel met uitgebreide werelden en een hoge waardering in de App Store. Hou je meer van vechten, dan is er Blades of Fury, een game waarin je met 10 karakters gaat duelleren. In onze review van Blades of Fury kreeg de game een 8,5.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2010, 10:38
Categorie Games
Onderwerpen actie, gameloft, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.