Dungeon Hunter terug in de App Store: deze keer wel volledig speelbaar

Dungeon Hunter is terug in de App Store. Eerder zat er een bug in het spel, waardoor je lang niet alle levels kon spelen. Dat probleem is nu opgelost in de Diablo-achtige RPG Dungeon Hunter van Gameloft.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

dungeon hunter iphoneHét grote nieuws van vandaag is natuurlijk niet dat Belstatus weer werkt of dat roqyBT officieel gelanceerd is, maar dat de game Dungeon Hunter van Gameloft weer terug is in de App Store – met een update! De game verscheen een paar weken geleden al in de App Store, maar werd later weer teruggetrokken omdat er een bug inzat, waardoor spelers niet verder kwamen dan het Forge-level.


Inmiddels zijn we een paar weken verder en is er een oplossing voor het probleem gevonden. Dungeon Hunter is een Diablo-achtige RPG in een donkere fantasiewereld. Je gaat de enorme wereld van Gothicus ontdekken en moet meerdere quests en missies uitvoeren, zoals wezens vermoorden en bijzondere voorwerpen zoeken.

dungeon hunter

Je kunt zelf een karakter maken: hou je van magische trucs dan kies je een karakter uit de Mage-klasse. Voor stealth-actie kies je de Rogue-klasse en ben je handig met steekwapens, dan moet je een karakter uit de Knight-klasse hebben.

Downloaden: Dungeon Hunter (€5,49/$6,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Tipgever: Sander

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.