Bright 1.1: zoeken, 3G-video, gelezen optie en navigatieupdate (preview)

Vandaag heeft Bright alle beta-testers die eind vorig jaar hebben deelgenomen aan de beta van de eerste versie van de Bright iPhone-applicatie een mail gestuurd. In deze mail staat het grote nieuws dat Bright een nieuwe versie van de iPhone-applicatie uit gaat brengen en ze de tester vragen om er alvast naar te kijken.

Preview Bright 1.1 zoekfunctie op de iPhoneVandaag heeft Bright alle betatesters die eind vorig jaar hebben deelgenomen aan de beta van de eerste versie van de Bright iPhone-applicatie een e-mail gestuurd. Daarin staat dat Bright een nieuwe versie van de iPhone-applicatie gaat uitbrengen en ze willen de testers er alvast naar laten kijken. De eerste versie van Bright is volgens eigen zeggen een groot succes en bevat weinig bugs. Er wordt aangegeven dat er heel veel pageviews zijn geregistreerd sinds de iPhone-applicatie in de App Store staat, maar onduidelijk is hoeveel dat er precies zijn. Bright heeft bij deze update de focus gelegd op enkele nieuwe features.

Zo kun je vanaf Bright 1.1 ook video’s bekijken als je een 3G-verbinding tot je beschikking hebt. Voorheen was dit alleen via Wi-Fi mogelijk. Bright plaatst met regelmaat nieuwe artikelen. Zo kun je het overzicht in de applicatie snel kwijtraken. Daarom hebben ze nu in de nieuwe versie enkele nieuwe features verwerkt om dat te verbeteren.

Preview Bright 1.1 op de iPhoneBright heeft net als de iPhoneclub-applicatie ervoor gezorgd dat je nu van artikel naar artikel kunt navigeren. Als je eenmaal een bepaald artikel gelezen hebt kun je gemakkelijk naar de volgende springen. Dit scheelt teruggaan naar het overzicht. Wil je snel terug naar het begin van een artikel dan kun je net als in vele andere iPhone-applicaties op de titelbalk dubbeltappen om naar boven te scrollen. Je kunt straks ook alle artikelen doorzoeken en de artikelen die je al hebt gelezen worden grijs gemaakt, net als in iPc. Je hebt daardoor een sneller overzicht wat er nog nieuw is en wat je nog moet lezen.

Onduidelijk is nog wanneer de nieuwe update in de App Store zal verschijnen. Maar we verwachten dat de beta-testers tot het eind van deze week de tijd krijgen en dat de applicatie begin volgende week ingediend wordt. De nieuwe update zal dan naar verwachting aan het eind van volgende week in de App Store gratis te downloaden zijn. Ben jij ook een Bright iPhone-applicatiegebruiker en heb je nog tips de update die hierna komt? Deel ze dan in de reacties of gebruik Twitter om een bericht aan @brightsite te sturen.

Downloaden: Bright (gratis- momenteel nog versie 1.0)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2010, 9:25
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.