Earthworm Jim van Gameloft weer in prijs verlaagd naar 4 euro

Earthworm Jim is na een korte prijsverhoging nu weer terug op de introductieprijs van €3,99. In de game moet je als worm proberen om een prinses te bevrijden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

earthworm jimEarthworm Jim is een nieuwe game van Gameloft, die een paar dagen geleden in de App Store verscheen. Het loonde de moeite om even te wachten met de aanschaf, want Earthworm Jim is nu afgeprijsd van €5,49 naar €3,99. De game komt uit de tijd van 16-bits gaming en werd oorspronkelijk uitgebracht voor de SEGA Genesis, in 1994. Later kwam Earthworm Jim ook op andere platformen beschikbaar, zoals de Super Nintendo.


earthworm jim iphoneIn de game speel je een worm (met de naam Jim), die bovenaardse krachten krijgt door een superpak dat vanuit de ruimte op Aarde is beland. Je moet een prinses bevrijden uit handen van een booswicht en ondertussen de aanvallers en eindbazen van je afslaan. Je bedient de game via een virtuele joystick of D-Pad. Met drie knoppen in de hoeken van het scherm kun je springen en aanvallen. Volgens de eerste reviewers van de game is de bediening wel even wennen.

Bij de lancering kostte Earthworm Jim ook al €3,99 maar de ontwikkelaar voerde na afloop van de introductieperiode een hogere prijs door. Die prijsverhoging naar €5,49 is bij deze weer teruggedraaid.

Downloaden: Earthworm Jim (€3,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 16:10
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.