Twitterrific laat je nu foto’s maken met iPad 2

Twitterrific is een gratis Twitter-applicatie voor de iPad die een grote update heeft gekregen. Dankzij de vernieuwingen kan de app foto's maken met de iPad 2 en kun je onder andere bepalen welke mentions je wilt zien.

Twitteriffic voor iPad tweets en profielinformatieDe gratis Twitter-cliënt Twitterrific voor de iPad is op vele punten aangepast in een update die vandaag is verschenen. In de nieuwste versie kunnen iPad 2-bezitters nu rechtstreeks foto’s maken vanuit de applicatie. Een andere opzienbarende vernieuwing is dat je zelf kan bepalen van wie de aan jouw gerichte mentions ziet. Normaal laat Twitter alle tweets zien die @jouwgebruikersnaam erin hebben staan. In Twitterrific is dat nu te beperken tot alleen de mensen die je zélf volgt. De lijst met verbeteringen is nog veel groter.

Als je nu tussen accounts schakelt, kom je niet in een tussenscherm terecht maar beland je meteen in de timeline van het account. Gebruikersinformatie is nu opgemaakt in de zogenaamde ‘card style’ die Twitterrific ook handhaaft op de Mac. De pagina laat nu ook het aantal tweets van een gebruiker zijn. Het grootste lettertype is nog een tikje groter gemaakt en het tijdstip van een tweet wordt automatisch bijgewerkt. Een auto-complete zorgt ervoor dat usernames automatisch worden afgemaakt bij het schrijven van een tweet.

Twitteriffic voor iPad tweets

Door een avatar lang ingedrukt te houden kan je diegene meteen blokkeren of als spam markeren. Cloud.app wordt vanaf nu ondersteund voor het uploaden van afbeeldingen en video’s en het inkorten van adressen. Je kan de wereldwijde twittertrends uitzetten en links kunnen desgewenst geopend worden in de standaardbrowser Safari in plaats van de ingebouwde browser in Twitterrific. Er is ook nog een groot aantal minieme bugfixes doorgevoerd.

Op Twitter zelf reageren mensen juichend over de update.

Downloaden: Twitterrific (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2011, 14:22
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.