Horrorgame Dead Space for iPad tijdelijk flink afgeprijsd

De horrorgame Dead Space is tijdelijk in de aanbieding op de iPad - met negentig procent korting! In het beklemmende spel schiet je aliëns aan gort in een verlaten ruimte-omgeving hier ver, ver vandaan.

Dead Space voor de iPadEA’s horrorspel Dead Space is dit weekeinde een stuk goedkoper dan normaal. De game is afgeprijsd van €7,99 naar slechts 79 eurocent. Dead Space is een van de betere games voor de iPad, als je van een wat steviger ervaring houdt. In een science fiction-horrorsfeer heb je te maken met gevechtssituaties en schietscènes. De game is recent nog aangepast voor de iPad met verbeterde graphics voor de iPad 2. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd op basis van gebruikerswensen.

Dead Space voor iOS is een opvolger van de console- en pc-game die door EA Visceral is gemaakt. Beide games spelen zich in verschillende periodes af. In de mijnkolonie ‘Sprawl’ ben je volledig afgesneden van de rest van de beschaving. Er heerst een beklemmende sfeer met panelen en LCD-schermen.

Zieke aliens nemen de kolonie over, terwijl ze alles wat op hun pad komt vernietigen. Jij moet dit zien te voorkomen in een omgeving waar de lijken, lichaamsdelen, gebroken glas en andere rommel zich opstapelt. Een trailer van de iPhone-versie (eveneens tijdelijk €0,79) hieronder laat goed zien wat Dead Space biedt.

Downloaden: Dead Space (tijdelijk €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2011, 15:15
Categorie Games
Onderwerpen game, horror, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.