Reacties voor: CourseSmart maakt ruim 7.000 studieboeken toegankelijk op iPhone

CourseSmart heeft een collectie van meer dan 7.000 studieboeken toegankelijk gemaakt via een iPhone-applicatie. De applicatie is gratis, maar je moet nog wel voor je studieboeken betalen: gemiddeld zo'n 50% in vergelijking met de normale prijs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Leuk, maar er zit waarschijnlijk niet een nederlands boek bij.

  2. @Robbert: Ik kan van mijn studie herinneren dat het eigenlijk alleen Engelstalige boeken waren. Ik heb ook een beetje zitten zoeken op die site, om te kijen wat er nou zoal in het aanbod zit. Uiteindelijk best duur, 50% voor een digitale editie die je niet voor eeuwig mag houden. Juist bij studieboeken lijkt me dat wel handig.

  3. Ik dacht vorige week nog gelezen te hebben dat Apple alle applicaties die boeken zouden aanbieden, niet meer zou toelaten…?

  4. @Ronald: Klopt, dat is dit verhaal. TUAW schreef toen dat Apple begonnen was met het afwijzen van alle ebook-applicaties: “TUAW has learned that Apple has begun rejecting all e-book submissions…” Daarna noemden ze één voorbeeld van een contentsyndicaat. Ik heb in mijn artikel toen ook gezegd, dat het waarschijnlijk niet zo’n vaart zal lopen. Vond het ook een beetje voorbarig om conclusies te trekken als er geen voorbeelden met naam en toenaam te noemen zijn.

    Er is inmiddels een update bij dat artikel van TUAW verschenen. Apple’s reactie: “We have not stopped approving ebook readers and ebooks in fact we’ve approved 221 new ebooks to the App Store”

  5. Leuke app voor op mijn iTablet

  6. Normaal heb ik een hekel aan reacties zoals te duur etc maar in dit geval vind ik het toch wel een hoop geld als het idd de helft van een echt boek kost. Helemaal omdat je er niets meer aan hebt als je abonnement af loopt.

  7. @Meneertje Koekepeertje:Wel sinds wanneer hebben we die dan?

  8. OMG, das toevallig. Dat biologie boek van Campbell heb ik vorige maand nog gekocht!

    Het boek is in het echt 3,4 kilo.

  9. De prijs van boeken in Nederland is absurd duur. In Amerika zijn ze een stuk goedkoper. Daar de helft van kan best op een redelijke prijs uitkomen.

    Daar tegenover bied ik mijn studieboeken tweedehands te koop aan als ik er mee klaar ben en niet wil bewaren. Dat levert ook een x bedrag op.

    Als ze te duur worden zal dit produkt wel weer op the piratebay aangeboden gaan worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.