Betaalde versie SongPop vandaag gratis op iPhone

De Premium-versie van de verslavende online muziekquiz SongPop is alleen vandaag gratis te downloaden. In de doorgaans betaalde variant kan je meer potjes tegelijk spelen en ontbreken reclames.

Song Pop iPhone iPod touch iPad Draw Something-hypeDe doorgaans betaalde versie van SongPop is vandaag gratis te downloaden. Het is de eerste keer sinds de uitgave begin juli dat de reclamevrije variant van het muziekspelletje afwijkt van zijn prijs van 1,59 euro. Behalve het verdwijnen van de advertenties, heeft de ‘dure’ SongPop als bijkomend voordeel dat je met twee keer zoveel vrienden tegelijk potjes kan open hebben staan. Daarnaast zijn de muziekfragmenten langer en uitgevoerd in een hogere geluidskwaliteit. Eveneens krijg je 30 dagen VIP-status.

SongPop Premium gratis op de iPhoneIn de betaalde versie start je het online muziekspelletje eveneens met zes muziekgenres waarin je je kennis kan testen tegenover een medespeler. Degene die de meeste fragmenten goed heeft en het snelst heeft beantwoord, wint de ronde. Voor overwinningen krijg je sterren waarmee je volgende muziekgenres kan vrijspelen.

SongPop werd in moordtempo een gigantische hit op de iPhone en iPod touch deze zomer. Het was na Wordfeud en Draw Something een online beurtelings-spelletje dat massaal werd opgepakt en gespeeld door jong en oud. De gratis en betaalde variant bij elkaar vergaarden meer dan 11.500 recensies in de Nederlandse App Store, een ongekend aantal. Tot vandaag zijn net iets meer dan 1400 recensies daarvan afkomstig van de Premium-versie, die vandaag dus gratis is.

Downloaden: SongPop (vandaag gratis, anders €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2012, 12:30
Categorieën Games, Muziek
Onderwerpen asynchroon, multiplayer, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.