Belkin Wemo Baby: babyfoon stuurt pushnotificaties naar iPhone-app

De Belkin Wemo Baby is een babyfoon die pushnotificaties kan sturen naar een speciale iPhone-app. Hiervoor moet je wel extra betalen.

Wemo BabyBelkin heeft de nieuwe babyfoon Wemo Baby geïntroduceerd, die je kunt verbinden met een bijbehorende iPhone-app. Hierdoor hoef je geen aparte ontvanger neer te zetten om te horen of er in de babykamer wordt gehuild. Hoewel Belkin zeker niet de eerste fabrikant is die een dergelijk accessoire biedt, zit de gebruikte app wel slim in elkaar. De app kan je namelijk een pushbericht sturen zodra er geluid wordt opgepikt, zodat je de applicatie in de tussentijd niet constant open hoeft te hebben. De ontwikkelaar van de app verwacht alleen wel dat je extra betaalt om van deze functie gebruik te maken.

De babyfoon gebruikt de iPhone-applicatie Evoz. Hiermee kun je gratis luisteren naar de babyfoon. Wil je echter een notificatie krijgen zodra er geluid wordt opgemerkt, dan heb je een Evoz Premium-account nodig. Hiervoor betaal je €1,59 per dag, €5,49 per maand of €54,99 per jaar. Heb je een iDevice over, dan kun je deze met behulp van Evoz ook gebruiken als babyfoon.

De Belkin Wemo Baby is binnenkort verkrijgbaar voor $89,99, omgerekend ongeveer 69 euro. Veel producten van Belkin worden ook in Nederland verkocht.

Downloaden: Evoz (gratis, met in-app aankopen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2012, 11:15
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen babyfoon, belkin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.