Awesome Calendar 1.1: Nederlandse feestdagen en memo’s

Awesome Calendar zet de Nederlandse feestdagen in je kalender voor de iPhone, iPod touch en iPad. De agenda-app biedt de bijzonder nuttige combinatie van kalender, to-do lijst en notitieblok met foto's.

Awesome Calendar iPhone iPod touchDe onlangs op iPhoneclub gerecenseerde agenda-app Awesome Calendar is bijgewerkt naar versie 1.1 en zet een kritiekpunt in de recensie recht. Het is nu mogelijk om opmerkingen toe te voegen aan agendapunten. Ze worden automatisch bijgewerkt in Apple’s eigen kalender en andere applicaties die daar gebruik van maken, maar integreren nog niet samen met de losstaande notitie-functie van Awesome Calendar. Ook is de app voorzien van de Nederlandse feestdagen.

Laatstgenoemde is tamelijk bijzonder en kan wel eens voortgekomen zijn uit het toegenomen aantal downloads. Awesome Calendar is namelijk van Koreaanse origine en bood tot voor kort alleen feestdagen van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Canada, Frankrijk en de meest welvarende Aziatische landen. Awesome Calendar halve week overzichtOverigens is de applicatie vanaf de laatste update nu ook in het Japans en Chinees te gebruiken.

Andere verbeteringen zijn de toevoeging van een delete-knop in de lijstweergaves van de kalender, notities en to-do secties. Tenslotte kan je met een oranje knop in een foto, een net geschoten foto voor een notitie opslaan in je fotoalbum op de iPhone.

Awesome Calendar biedt een combinatie van een agenda, een notitieblok en een to-do lijst en gaat gehuld in een fris uiterlijk met een bijzondere en fijne halve week-weergave. Slechts het gebrek aan integratie tussen de functies zorgde ervoor dat we een 7,5 toekenden aan deze veelbelovende applicatie.

Downloaden: Awesome Calendar (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2011, 16:28
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, feestdagen, notities, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.