Need for Speed Undercover vandaag gratis verkrijgbaar

Electronic Arts biedt de game Need for Speed Undercover vandaag gratis aan voor de iPhone en iPod touch. De uit 2009 stammende racegame wordt goed in de App Store beoordeeld.

Need for Speed UndercoverSpeluitgever Electronic Arts geeft vandaag de iPhone-game Need for Speed Undercover gratis weg. Reden hiervoor is hun Daily Deals-actie, waarbij ze iedere dag een een game of een specifieke onderdeel in de aanbieding doen. Need for Speed Undercover is een in 2009 uitgekomen racegame op de iPhone, die nog steeds zeer goed beoordeeld wordt: op het moment heeft de game een gemiddelde waardering van vier sterren.

Need for Speed Undercover biedt acht verschillende spelmodi, waarin je het geregeld moet opnemen tegen achtervolgende politiewagens. Tussen de races door kun je onder andere je voertuig aanpassen met body kits en verf, of performance upgrades uitvoeren zoals een snelheidsboost.

De actie van Electronic Arts belooft dat de game slechts een dag gratis verkrijgbaar zal zijn, dus wij raden aan om het spel zo snel mogelijk te downloaden. Al is er wel een kans dat de game morgen nog steeds gratis is: Need for Speed Shift voor de iPad, een eerdere Daily Deal, heeft ook nog steeds €0 op het prijskaartje staan.

Downloaden: Need for Speed Undercover (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2011, 15:02
Categorie Games
Onderwerpen deals, electronic arts, need for speed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.