iculture-app-gemist
App Gemist Je wekelijkse app-overzicht op zaterdag
iCulture: App Gemist

De leukste apps van week 9-2019 in App Gemist

Wat waren de leukste iOS- en Mac-apps van afgelopen week? iCulture zet de oogst van week 9 in 2019 voor je op een rijtje. Deze moet je zeker eens proberen!

In de wekelijkse rubriek App Gemist lees je welke apps van de afgelopen week de moeite waard zijn. We bespreken steeds een stuk of vijf apps voor iPhone, iPad en Mac. Dit kunnen apps zijn die je misschien nog niet kende of die handig zijn of gewoon grappig zijn om te proberen. En dat kunnen ook oudgedienden zijn die een grote update hebben gekregen en daardoor wat extra aandacht krijgen.


Eerder deze week besproken op iCulture:

iCulture App van de Week: Spectre Camera
De makers van Halide kwamen deze week met een gloednieuwe app. Met Spectre Camera maak je foto’s met lange belichting. De app maakt daarvoor gebruik van kunstmatige intelligentie, om zo tot het beste resultaat te komen. De foto’s met lange belichting ken je misschien wel van die lichtstrepen. Als je dit altijd al hebt willen maken, dan is Spectre Camera het proberen waard. De app maakt honderden foto’s in een paar seconden en
maakt daar dan iets moois van. Je kan er ook mensen op een plein mee wegwerken, doordat alleen de stilstaande onderdelen vastlegt.

Spectre is beschikbaar voor een introductieprijs van €2,99. De app werkt op een iPhone 6 of nieuwer met iOS 11 of latere, maar voor de beste functies heb je iOS 12 nodig. Voor de AI-functies heb je minimaal een iPhone 8 nodig.

Soor

Soor is een prachtige nieuwe muziek-app voor Apple Music gebruikers. De app is de afgelopen maanden volop in ontwikkeling geweest en heeft een aantal handige functies. Je bedient de app door te vegen en te slepen en ziet er erg mooi uit. Je bepaalt de indeling van de frontpage zelf en je kan kiezen uit drie kleurenthema’s. De app voelt als een standaardapp en is zeker de moeite waard om te proberen, al is de prijs wel wat hoog.

Shift Keyboard

Berichtjes maken met je Apple Watch gaat niet altijd even makkelijk. Met het Shift Keyboard kun je typen op de kleine toetsjes die verschijnen. Typ je bericht en je stuurt deze vervolgens door naar een vriend of vriendin via de ingebouwde Berichten-app van de Apple Watch. Helaas werkt het dus niet met andere Apple Watch-apps of als je wil reageren op pushberichten van bijvoorbeeld WhatsApp.

Mix – Cloud Offline Music

Heb je muziek opgeslagen op een clouddienst, zoals Google Drive of Dropbox? Met Mix – Cloud Offline Music importeer je deze muziek naar je iPhone. Je kan het streamen via Wi-Fi transfer of bestandsdeling via iTunes. Je kan afspeellijsten aanmaken en beheren. De app werkt onder andere met Google Drive, OneDrive, Dropbox.

The Castles of Burgundy

Ken je het bordspel The Castles of Burgundy? In dit spel moet iedere speler zijn of haar eigen landgoed ontwikkelen. Je hebt je eigen zeshoekige spelbord met verschillende gebieden van meerdere grootes. Het spel kent meerdere rondes en het doel is om zoveel mogelijk plekken te veroveren. Je moet slim onderhandelen met andere spelers om er zo met de winst vandoor te gaan. Deze digitale versie is nu beschikbaar en kost €9,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.