Chillingo geeft officiële aftrap Crystal SDK voor iPhone-games

Chillingo heeft een website geopend waar ontwikkelaars zich kunnen inschrijven voor de Crystal SDK. Dit is een sociaal netwerk voor iPhone-gamers en -gameontwikkelaars waarmee je leaderboards kunt raadplegen en medespelers uitdagen.

crystal sdkChillingo kondigde al een tijd geleden aan dat ze de Crystal SDK zouden lanceren. Het gaat daarbij om een sociaal netwerk voor iPhone-games, zoals er inmiddels al meer zijn. Open Feint en Plus+ zijn de grootste concurrenten op dit gebied, die al behoorlijk wat ontwikkelaars onder contract hebben. Als spuit elf komt nu ook Chillingo nog met zo’n netwerk, waarmee je online scores kunt vastleggen, medespelers uitdagen (challenges sturen), je leaderboard raadpleegt en andere sociale diensten gebundeld hebt.


Chillingo heeft nu een website geopend waar ontwikkelaars zich kunnen inschrijven. De SDK lijk op dit moment nog in pre-releasefase. Je kunt als ontwikkelaar wel het aanmeldformulier invullen, maar informatie over kosten en implementatie is vooraf niet te raadplegen.

Meer info: Crystal SDK
Via: TUAW

crystal sdk header

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 november 2009 om 22:30
Categorie
Games

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.