iPhoneclub Podcast 4: lancering van de iPhone 3G in Hilversum

In de vierde aflevering van de iPhoneclub podcast een video. Gert-Jan ging afgelopen vrijdag naar de T-Mobile Shop in Hilversum om de wachtrij te filmen en om zelf een witte iPhone 3G te kopen.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneclub Podcast #4In de vierde aflevering van de iPhoneclub-podcast deze keer een video, waarmee dit officieel dus de eerste iPhoneclub-vodcast wordt! Gert-Jan stapte vrijdagochtend 11 juli op de fiets om een iPhone 3G te kopen én om te kijken hoeveel gretige iPhone-kopers zich rond de T-Mobile-winkel in Hilversum hadden verzameld. Rond middernacht stond daar al de eerste koper klaar, om pas tien uur later met een gloednieuwe iPhone 3G de deur uit te lopen. Een impressie van een zeer gezellige ochtend met een geslaagde afsluiting: een witte iPhone 3G voor Gert-Jan!

[podcast format=”video”]http://www.freeware-palmos.com/temp/iphoneclub_podcast/iphoneclub_podcast_0004.mp4[/podcast]

Download hier: iPhoneclub Podcast #4 (MP4, 71MB)

Zoals altijd: (opbouwende) suggesties, tips, leuke ideeën, enzovoorts zijn weer van harte welkom via de reacties, het contactformulier of via e-mail naar podcast [apestaartje] iphoneclub [punt] nl.

De iPhoneclub-podcast heeft tevens een eigen url: http://podcast.iphoneclub.nl en een eigen rss-feed: http://feeds.feedburner.com/iPhoneclubPodcast. De aflevering(en) zijn ook beschikbaar via iTunes.

Reacties: 33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.