Gorillacam: gratis iPhone-applicatie voor betere foto’s

Gorillacam is een gratis foto-applicatie van de makers van Gorillamobile, een statief voor de iPhone. Met deze applicatie heb je een zelftimer, burst mode en diverse andere handige fotofuncties. En 't is nog gratis ook!

gorillacamOntwikkelaar Joby heeft de applicatie Gorillacam uitgebracht, een gratis applicatie die diverse fotofuncties bevat. Met Gorillacam krijg je meer controle over je foto’s, met onder andere een zelftimer, een hulprooster om te zorgen dat de horizon recht loopt en de mogelijkheid om overal op het scherm te tappen om een foto te maken. Joby maakte de applicatie eigenlijk als aanvulling op de Gorillamobile, een statief voor de iPhone die je op de fiets, op tafel en in de sportschool kunt gebruiken. Maar ook zonder dit statief komt Gorillacam van pas. Let op het screenshot hiernaast bijvoorbeeld eens op de groene waterpas, bovenin het scherm.


Gorillacam helpt je om zelfportretten te maken, biedt mogelijkheden om de foto’s te uploaden naar internet, slaat je foto’s automatisch op de achtergrond op en heeft een actiemodus waarbij je 3 snelle shots achter elkaar maakt (handig tijdens sportwedstrijden). Om Gorillacam te gebruiken heb je een iPhone met minimaal OS 3.1 nodig.

Downloaden: Gorillacam (gratis)

gorillacam

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.