Worms en Worms 2: Armageddon tijdelijk 79 eurocent op de iPad

De bekende multiplayer-spelletjes Worms en Worms 2: Armageddon voor de iPad zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Hierdoor kun je ze aanschaffen voor 79 eurocent per stuk. In Worms neem je het op tegen een tegenstander met een groep wormen, die je beurtelings de vijand moet laten bestoken met verschillende wapens. Een multiplayer-modus zorgt ervoor dat […]
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Worms 2 ArmageddonDe bekende multiplayer-spelletjes Worms en Worms 2: Armageddon voor de iPad zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Hierdoor kun je ze aanschaffen voor 79 eurocent per stuk. In Worms neem je het op tegen een tegenstander met een groep wormen, die je beurtelings de vijand moet laten bestoken met verschillende wapens. Een multiplayer-modus zorgt ervoor dat je het op kunt nemen tegen je vrienden via Bluetooth of Wi-Fi.


Worms 2 ArmageddonSpeltechnisch steken Worms en Worms 2: Armageddon hetzelfde in elkaar, maar het tweede is een stuk uitgebreider. Daarnaast kun je in Worms 1 alleen via Bluetooth met vrienden spelen, terwijl Worms 2: Armageddon een online multiplayer bevat. Hierdoor kun je het opnemen tegen vrienden aan de andere kant van de wereld.

Je betaalt normaal gesproken €3,99 voor de iPad-versie van Worms en Worms 2: Armageddon, terwijl de iPhone-versie van het eerste Worms-spel €2,39 kost. Het is nog niet duidelijk hoe lang de spellen afgeprijsd zullen zijn. De laatste keer dat Worms: 2 Armaggeddon goedkoop werd aangeboden, duurde deze actie een kleine twee weken.

Downloaden: Worms HD (€0,79)
Downloaden: Worms (iPhone, €0,79)
Downloaden: Worms 2: Armageddon (universeel €0,79)
Downloaden: Worms Crazy Golf HD (€0,79)
Downloaden: Worms Crazy Golf (iPhone, €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 mei 2012 om 17:26
Onderwerp
Categorie
Games
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.