MacBeurs op 21 november in Genk (België)

Zondag 21 november is in Genk (België) de MacBeurs.be te vinden. Op deze MacBeurs kun je workshops volgen, demonstraties bekijken en met mensen in gesprek komen.

Op zondag 21 november kun je in Genk (België) terecht voor de dertiende editie van de MacBeurs. Er zijn 40 workshops, 35 beursstands, demo’s, paneldiscussies en allerlei andere activiteiten. Bij de MacBar kun je in gesprek raken met andere gebruikers of kijken wat er via Twitter over het evenement gezegd wordt. Meer informatie en de kans om één van de 5 vrijkaartjes te winnen, vind je in een uitgebreider artikel op iPad Planet.

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

MacBeurs op 21 november in Genk (België)

In Genk, België vindt op zondag 21 november de MacBeurs plaats. Dit is een evenement waar je over Mac, iPhone, iPad, digitale fotografie en allerlei andere onderwerpen workshops kan volgen.

macbeurs genkKomende zondag organiseert de Apple User Group Maclimburg voor de 13de keer de MacBeurs. Bezoekers hebben de mogelijkheid om meer dan 40 workshops te volgen, variërend van iPhone, iPad, digitale fotografie en social media, tot webdesign, muziek en video. Mensen die Mac-gebruiker zijn of overwegen te switchen kunnen er ook terecht. Daarnaast zijn er podcasts, mini-workshops, panelgesprekken, demo’s en een beursruimte met 35 stands. Het evenement vindt plaats in Genk (België), vlakbij Maastricht.
(meer…)

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 november 2010 om 16:23
Onderwerp
Categorie
Round-up

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.