Nu online: review iPod touch 5G (2012)

ipod-touch-5G-met-polsbandjeHet kostte een weekendje doorbuffelen om het helemaal af te krijgen: onze review van de iPod touch 5G. Dat kon ook eigenlijk niet anders, want volgend weekend liggen de volgende Apple-producten alweer klaar om te reviewen: de iPad mini en de vierde generatie iPad. Maar eerst richten we onze blik op de iPod touch vijfde generatie, die voor het eerst in meerdere kleuren te koop is.

We keken naar de technische prestaties, de verbeteringen ten opzichte van het vorige model en de verschillen met de iPhone 4S, waar deze iPod touch grotendeels op gebaseerd is. Al zou je dat niet zeggen als je naar het uiterlijk kijkt: de iPod touch 5G is veel platter en lichter en heeft bovendien voor het eerst een 4-inch scherm. Aanrader of niet? Je leest onze eerlijke mening in de review van de vijfde generatie iPod touch.

Heb je eigen ervaringen met de iPod touch 5G? Dan horen we die natuurlijk graag in de reacties!

Tip: Bart Smit heeft momenteel een kortingsactie voor iPods. Je betaalt bij het afrekenen via de webshop €287,10 in plaats van Apple’s adviesprijs van €325.
Meer info.
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!