Steve Jobs vanavond op het podium bij All Things Digital

· Gonny van der Zwaag

all things digitalVeel mensen herinneren zich waarschijnlijk nog het optreden van Steve Jobs en Bill Gates, drie jaar geleden op D: All Things Digital, de digitale conferentie van The Wall Street Journal. Vanavond is het weer zover: tijdens de achtste editie van D: All Things Digital is Steve Jobs opnieuw aanwezig. Hij zal op het podium geïnterviewd worden, net als Facebook-oprichter Mark Zuckerberg, HTC CEO Peter Chou, voormalig HP CEO Carly Fiorina en filmregisseur James Cameron.

Tijdens het legendarische interview in 2007 praatten de twee topmannen over de historie van de computer, maar ze keken ook vooruit. Op de vraag met welke apparaten we over vijf jaar (dus in 2012) zullen rondlopen antwoordde Gates zelfbewust: “Yeah. I mean, I believe in the tablet form factor”, terwijl Jobs zich op de vlakte hield met: “It will be the PC maybe used a little more tightly coupled with some back-end Internet services and some things like that.” Uit niets was destijds op te maken dat Apple plannen had om zelf een tablet te lanceren. Een transcriptie van het interview is op D5 Highlights te vinden en een video met de hoogtepunten is hieronder te zien:

We zijn benieuwd wat Jobs deze keer te vertellen heeft over het succes van de iPad, de relatie met Google en eventuele toekomstplannen. Bill Gates is deze keer niet van de partij, wel Microsoft CEO Steve Ballmer met chief software architect Ray Ozzie.

Via: All Things Digital

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.