Kraken Case beschermt iPad 2 tegen stof en kinderen

· Gonny van der Zwaag

ipad kraken caseHoesjes voor de iPad zijn er genoeg, maar het aanbod van extra beschermende cases waar je zelfs je kinderen mee los durft te laten, zijn lastiger te vinden. Fabrikant Trident is van plan om volgende week de Kraken Case voor de iPad 2 uit te brengen, een extreem beschermende case. De hoes heeft een ergonomisch design voor betere grip en extra schokdempend materiaal om te beschermen tegen vallen.

Vergeleken met de eerdere Kraken Case voor de eerste generatie iPad heeft de case een redesign ondergaan. Het is minder dik en de handgrepen aan de zijkant onderbreken. Binnenin zit een schokabsorberende siliconenlaag met dubbeldikke siliconen-hoekpunten. Je krijgt er ook een krasbestendige screenprotector bij, die ook de randjes van het apparaat bedekt. De hoofdtelefoonaansluiting en de andere poorten worden beschermd door siliconen afdekdoppen. De speaker wordt beschermd door een microstof-filter. Zelfs in een stoffige omgeving of in de woestijn is je iPad op die manier beschermd. De Kraken Case kost $49,95 plus verzendkosten bij fabrikant Trident Case.

kraken ipad case

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.