Reacties voor: Dit zijn jullie favoriete oordopjes

iCulture-lezers gebruiken het meest de EarPods van Apple, ook al zijn er talloze andere merken om uit te kiezen. In onze poll blijkt welke merken oordopjes wél populair zijn.
Lees het complete artikel → Dit zijn jullie favoriete oordopjes
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Koptelefoons met draadjes? Nee dank u. 🙂

  2. Voor vooral thuis en het betere luisterwerk Grado’s (325i en 80e), maar dat zijn geen oordopjes. Voor goed geluid zonder ook maar iets anders te horen Sennheiser Momentum in-ears en voor het gemak (steeds vaker, ook vanwege het onverwachts heel goede geluid, een stuk beter dan dat van de Earpods) Airpods.

  3. Ik wacht met smart op de Jaybird X3. Helaas nog niet verkrijgbaar in NL.

  4. Ik had gehoopt op meer B&W. Maar ach, meer plezier voor mij 🙂

  5. Heerlijk Ali express

  6. Draadloze Bluetooth oortjes met tussenliggende beugel via Ali Express perfect voor sporten.
    Gebruik ze nu al enkele maanden. Kosten 4,56 euro.
    Alle noodzakelijke functies aanwezig.
    En acceptabel geluid. Kom daar maar eens om!

  7. Airpods, zou niet meer zonder kunnen werken perfect, siri bediening en geluid is voor mij perfect, ben geen audiofiel op dit gebied.. Ik heb altijd de bedraade gehad.

  8. Er staat ‘apple’ in de lijst. Zijn dat de EarPods of de standaard koptelefoon?

    En is niet ook zo dat mensen met EarPods sneller zo’n poll invullen? 🙂

  9. @Eric: Ik heb ze sinds vorige week! Een maat van me nam ze voor me mee uit Amerika. Bevallen fantastisch. Zeker het wachten waard.

  10. Op het moment dat ik niet eerst nog 6 weken hoef te wachten op die AirPods bestel ik die wel😂

  11. Is er iemand die goeie ervaringen heeft met bluetooth oortjes in combinatie met fitnessen en muziek afspelen van de Apple Watch? Ik heb intussen een paar modelletjes geprobeerd, maar de connectie valt vaak weg tijdens de workout (ook als de iPhone op vliegtuigstand staat om pairing issues te vermijden). Het zou fijn zijn om de iPhone niet meer te moeten vasthouden of in een band te dragen tijdens het sporten als de muziek gewoon van de Apple Watch afgespeeld wordt, maar dan is er wel een stabiele BT verbinding nodig. Ik vraag me af of dat met de AirPods beter is?

  12. Beetje vertekende vergelijking dat Apple boven aan staat als ruim 40% van de gebruikers de bijgevoegde oortjes gebruikt. Als je dit uitsluit wat eigenlijk zou moeten scoort Apple laag met zijn “tandenborsteltjes” 🤣

  13. B&W C5, de beste oordopjes die ik ooit heb gehad.

  14. Eerst EarPods nu AirPods. Lekker draadloos. Vaak over ear koptelefoons in winkels geprobeerd. De beste die ik ooit heb gehoord waren Bose. Type weet ik niet. Is al paar jaar geleden. Was fenomenaal geluid en beter dan elke andere die ik heb gehoord.

  15. @Rietish: Inderdaad goed, maar binnen twee jaar kapot en niet te repareren, terwijl ik ze zeer zorgvuldig had behandeld.

  16. Sinds 2010 gebruik ik de inear van het merk Audiotechnika. Destijds gekocht in Tokyo, komt veel voor in Japan helaas wat minder in Nederland is mijn ervaring. Laatste setje gekocht via Coolblue.

  17. Erg jammer dat die Apple EarPods zo veel gebruikt worden, die krengen zorgen voor veel geluidsoverlast omdat ze zoveel geluid lekken waardoor je als omstander verplicht meeluistert.

    Gebruik zelf de T-20i van RHA en ben er erg tevreden over. Ze zitten als gegoten en klinken erg goed. Alleen jammer dat ik sinds de iPhone 7 zo’n stom wit verlooopje heb zitten tussen m’n zwarte iPhone en zwarte koptelefoon.

  18. Vreemd dat zoveel mensen tevreden zijn met het gebrekkige geluid van de Earpods

  19. Ik gebruik de Audio 66 sport al een paar jaar naar tevredenheid. Accu gaat erg lang mee en goed geluid. Via Amazon binnen gehaald. Zijn wel over the ear, geen dopjes.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.