Omni Group gaat vijf productiviteits-applicaties voor iPad maken

· Gonny van der Zwaag

omnigraffleIn de reeks “ik ook!” heeft zich weer een nieuwe kanshebber gemeld: de Omni Group. Zij gaan vijf productiviteits-applicaties aanpassen voor de Apple iPad. Het betreft OmniGraffle, OmniOutliner, OmniPlan, OmniFocus en OmniGraphSketcher. Omni Group ziet de iPad als de computer “for the rest of us”, net zoals de Macintosh dat ooit was. Je kunt de iPad aanzetten en meteen gebruiken, of je nu 2 of 92 jaar bent. Omni Group wil daarom alle producten zo snel mogelijk beschikbaar maken op de iPad.

De applicatie OmniFocus won een Best of Show Award op Macworld 2008. Daarna hebben we niet meer zoveel van ze gehoord, al kwamen er wel updates van de diverse apps uit.

Hopelijk gaat dat met de lancering van de nieuwe applicaties veranderen. Met de Omni Group-applciaties kun je persoonlijke taken beheren, projectmanagement doen en bijvoorbeeld diagrammen en flowcharts maken. Omdat de iPad tussendoor komt zullen updates van de Mac-versies van de diverse apps wat vertraging oplopen.

Meer info: Blog Omni Group

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 spreekt Gonny op SxSW over wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!