Omni Group gaat vijf productiviteits-applicaties voor iPad maken

· Gonny van der Zwaag

omnigraffleIn de reeks “ik ook!” heeft zich weer een nieuwe kanshebber gemeld: de Omni Group. Zij gaan vijf productiviteits-applicaties aanpassen voor de Apple iPad. Het betreft OmniGraffle, OmniOutliner, OmniPlan, OmniFocus en OmniGraphSketcher. Omni Group ziet de iPad als de computer “for the rest of us”, net zoals de Macintosh dat ooit was. Je kunt de iPad aanzetten en meteen gebruiken, of je nu 2 of 92 jaar bent. Omni Group wil daarom alle producten zo snel mogelijk beschikbaar maken op de iPad.

De applicatie OmniFocus won een Best of Show Award op Macworld 2008. Daarna hebben we niet meer zoveel van ze gehoord, al kwamen er wel updates van de diverse apps uit.

Hopelijk gaat dat met de lancering van de nieuwe applicaties veranderen. Met de Omni Group-applciaties kun je persoonlijke taken beheren, projectmanagement doen en bijvoorbeeld diagrammen en flowcharts maken. Omdat de iPad tussendoor komt zullen updates van de Mac-versies van de diverse apps wat vertraging oplopen.

Meer info: Blog Omni Group

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.