Gameloft brengt Gameloft Live binnenkort voor iOS uit

· Bert van Doorn

Gameloft brengt Gameloft Live binnenkort voor iOS uitOntwikkelaar Gameloft is van plan om haar Gameloft Live dienst binnenkort naar iOS toe te brengen in de vorm van een app. Gameloft Live is een sociaal gamersnetwerk dat standaard in de games van Gameloft zit ingebouwd. Enkele bekende titels zijn Modern Combat 3: Fallen Nation, Let’s Golf 3 en 9mm. De dienst houdt je prestaties bij en je kan je scores met andere gebruikers delen. Ook kan je een eigen avatar aanmaken, vergelijkbaar met Xbox LIVE. Momenteel heeft het sociale gamersnetwerk van Gameloft zo’n zeven miljoen gebruikers.

Bij Gameloft Live kan je een eigen 3D-avatar aanmaken en compleet aanpassen aan je eigen voorkeur. Ook kan je vrienden worden met andere spelers. Tijdens het gebruik van Gameloft Live verdien je steeds Xperience Points waarmee je leuke cadeautjes voor je avatar kunt kopen. Daarnaast kan je al het laatste nieuws over Gameloft via de app lezen.

Aan Gameloft Live zit ook een shop verbonden. Hierbij kan je spellen van Gameloft aanschaffen met korting. De Franse ontwikkelaar zou van plan zijn om enkele exclusieve games en flinke kortingen op haar eigen titels via deze winkel aan te gaan bieden. Gameloft Live kan een geduchte concurrent van Apple’s eigen Game Center worden als deze binnenkort daadwerkelijk als losse app te downloaden is in de App Store.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.