FlightTrack voor iPhone krijgt aanpasbare reisdetails

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

flighttrackFlightTrack is een app voor mensen die vaak het vliegtuig moeten nemen. Je kunt vluchten in de gaten houden en details vastleggen, zoals je stoelnummer en boekingsnummers. Versie 4.1 van FlightTrack biedt nu de mogelijkheid om een nieuw onderdeel Travel Details te bekijken én te bewerken. Je kunt je vluchten voorzien van een label en notities toevoegen. Er zit een geïntegreerde kalender in, zodat je de meest geschikte reisdagen kunt kiezen. Ook is er een nieuw instellingenscherm met meer mogelijkheden. Oude vluchten verdwijnen automatisch uit de lijst.

De app kan nu beter omgaan met grote hoeveelheden vluchten en wanneer je offline bent of met een slechte netwerkverbinding te maken hebt. De gebruikersinterface voor het synchroniseren met de iPhone-agenda en de externe dienst TripIt is ook verbeterd. TripIt is alleen beschikbaar als je FlightTrack Pro (€7,99) aanschaft. De basisversie bevat weerinformatie, informatie over gates en bagage-afhaal, geschatte vertragingen bij vluchten en overzichten van stoelen via SeatGuru. In de Pro-versie komen daar push notificaties, vertragingen op luchthavens en TripIt-synchronisatie bij. Je kunt beide apps zowel op de iPhone als de iPad installeren.

Downloaden: FlightTrack (€3,99), FlightTrack Pro (€7,99)

20:30 uur: Artikel gecorrigeerd met juiste prijs voor FlightTrack Pro en downloadlinks toegevoegd.

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 spreekt Gonny op SxSW over wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!