FlightTrack voor iPhone krijgt aanpasbare reisdetails

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

flighttrackFlightTrack is een app voor mensen die vaak het vliegtuig moeten nemen. Je kunt vluchten in de gaten houden en details vastleggen, zoals je stoelnummer en boekingsnummers. Versie 4.1 van FlightTrack biedt nu de mogelijkheid om een nieuw onderdeel Travel Details te bekijken én te bewerken. Je kunt je vluchten voorzien van een label en notities toevoegen. Er zit een geïntegreerde kalender in, zodat je de meest geschikte reisdagen kunt kiezen. Ook is er een nieuw instellingenscherm met meer mogelijkheden. Oude vluchten verdwijnen automatisch uit de lijst.

De app kan nu beter omgaan met grote hoeveelheden vluchten en wanneer je offline bent of met een slechte netwerkverbinding te maken hebt. De gebruikersinterface voor het synchroniseren met de iPhone-agenda en de externe dienst TripIt is ook verbeterd. TripIt is alleen beschikbaar als je FlightTrack Pro (€7,99) aanschaft. De basisversie bevat weerinformatie, informatie over gates en bagage-afhaal, geschatte vertragingen bij vluchten en overzichten van stoelen via SeatGuru. In de Pro-versie komen daar push notificaties, vertragingen op luchthavens en TripIt-synchronisatie bij. Je kunt beide apps zowel op de iPhone als de iPad installeren.

Downloaden: FlightTrack (€3,99), FlightTrack Pro (€7,99)

20:30 uur: Artikel gecorrigeerd met juiste prijs voor FlightTrack Pro en downloadlinks toegevoegd.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.