Puzzle Agent 2 HD: puzzelen op de iPad met maffe humor

Puzzle Agent 2 HD is afgelopen week in de App Store verschenen. In deze game moet je als agent Nelson Tethers puzzels oplossen en daarbij mysteries ontdekken.

puzzle agent ipadAls je van puzzels en maffe humor houdt, is de pas uitgebrachte game Puzzle Agent 2 HD echt eentje om eens te proberen. Z’n voorganger Puzzle Agent won meerdere prijzen, als game van het jaar, beste iPad-app 2010 en beste game tijdens de gamebeurs E3 in 2010. Agent Nelson Tethers heeft de grootste zaak uit zijn carriere opgelost, maar is toch niet tevreden: nog steeds is een andere zaak niet opgelost.

Het gaat daarbij om een verdwenen voorman uit de gummetjesfabriek. Het Department of Puzzle Research van de FBI heeft de zaak al gesloten. Maar Nelson is bang dat de zaak onder het tapijt wordt gemoffeld. Hij gaat terug naar het stadje Scoggins (Minnesota) om het mysterie van de ‘Hidden People’ nu voor eens en altijd op te lossen.

puzzle agent hdDe prijs van de game is wat aan de hoge kant, maar gezien de goede recensies bega je er geen miskoop aan. Tip: speel eerst de lite-versie van deel 1 om een idee te krijgen van de game en het type humor. De game is getekend door Graham Annable. Telltale brengt ook een iPad-game van het bekende duo Wallace & Gromit in de App Store uit.

Downloaden: Puzzle Agent 2 HD (€5,49)

Onderstaand filmpje geeft een indruk van de stijl van deze game:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2011, 15:20
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.